• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkisel hayattayim sankiiii allaahim :(

dengesizterazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
53
0
1
Muğla
Kizlar ustumde bir halsizlik var bas agrisiyla beraber aslinda halsizliktende ote surekli yatip uyuma istegi falan hicbir sey yapmak istemiyorum kim ne dese sinir oluyorum nasil kendime gelicem ben?

Bi derdin tasan mı var canm

cnm sıcaklardan olabilir. bende sıcaklarda halsız kotu hısedıyorum kendimi bıldııgın kaplumbagayım.. kış mevsımınde ise maksımum hareket maksımum hız :D

Dusunuyorum ama yapamiyorum canim kalkip su icmek bir insanla sohbet etmek bile yoruyo :(

hadi kalk bilgisayardan geç aynanın karşısına hazırlan sonrada al anahtarını telefonunu kulaklığını çık dışarı gez. Güneş gitmeye başladı serin yerlerde dolaş. Deniz kenarı varsa git. Yoksa yeşillikli bir yere git. Hadi kalk kız :4:

şükret,sosyalles , birseylerle mesgul ol ..
insanın her günü bir olmuyor ..

hadi kalk bilgisayardan geç aynanın karşısına hazırlan sonrada al anahtarını telefonunu kulaklığını çık dışarı gez. Güneş gitmeye başladı serin yerlerde dolaş. Deniz kenarı varsa git. Yoksa yeşillikli bir yere git. Hadi kalk kız :4:

Bebegim bu dediklerin o kadar motive edici geliyo ki okurken ama 5 dk suruyo sadece :( bitki cayi falan mi icsem ne iyi gelir buna

Kizlar ustumde bir halsizlik var bas agrisiyla beraber aslinda halsizliktende ote surekli yatip uyuma istegi falan hicbir sey yapmak istemiyorum kim ne dese sinir oluyorum nasil kendime gelicem ben?
canım bu dediklerin depresyon belirtisi.. bazen hiç bir derdinin olmaması bile dert olabiliyor.. depresyon belirtileriyle kendi şikayetlerine bir bak istersen..

Back
X