Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba bayanlar öncelikle daha önce açılmış konu vardı buna benzer ama seneler öncesine aitti yada ayrı ayrı konulardı.benim fikrinizi almak istediğim konuya geleyim.sivilceli cildi olan(zoratenin kullandım artık adet dönemimde tek tük çıkıyo)biriydim.ama artık cildime dokununca pütür pütür pürüzsüz değil.ve bunu gidermeye çalışıyorum.daha önce kükürtlü ve güllü sabun kullandım.ilk bi kaç ay süper oldu cildim sonra yine bozuldu.şimdi yosun ve nana sabunu almayı düşünüyorum.yosun sabunu hakkında olumlu çok yorum var kesin başlıcam ama nane sabunu kullanan oldu mu hiç.?.. sizde kullandığınız sabunları ve etkilerini yazarsanız faydalanalım.

hiç kimse kullanmıyor mu sabun

hiç kimse kullanmıyor mu sabun
ben lavanta sabunu kullaniyorum benim cildim karma ve hassas ama benim sivilcelerim yok lekelerim ama yinede deneyebilirsin ben memnunum bide zeytin yagli sabun dene istersen
öncelikle cevap için teşekkürler.benimde yanağımda kırmızı izler var.bugun yosun sabununu aldım sonunda ama nane bulamadım hatta şaşırdı nane sabununu sorunca aktar bey

.birde zahmet olmazsa kullanmaya başlamadan önce ki ve kullandıktan sonra ki değişimi yazarsan sevinirim.bnde şu yosuna deniyim yazıyım,belki bilgilenmek isteyen olur :)
sabunları eğel doğalsa yağ ve bazdan yaparıyorlar. bu da hiç bir sabunun diğerinden farkı olmadığı anlamına gelir, yani öyle yosun sabunu şöyle nane sabunu böyle, defne tabunu, bıktım sabunu falan diye inanmayın. bunlar şöyle şifalı böyle faydalı diyen açık açık yalan söyler. sadece kükürt sabunu farklıdır onların içerisinde kükürt sabuna sonradan koyulsa da yapısı bozulmaz. cildinizdeki bakterilere karşı dezenfektan özellik gösterir ve cilt yağlanmasını bastırır
öncelikle cevap için teşekkürler.benimde yanağımda kırmızı izler var.bugun yosun sabununu aldım sonunda ama nane bulamadım hatta şaşırdı nane sabununu sorunca aktar bey

.birde zahmet olmazsa kullanmaya başlamadan önce ki ve kullandıktan sonra ki değişimi yazarsan sevinirim.bnde şu yosuna deniyim yazıyım,belki bilgilenmek isteyen olur :)
Bnimde senin gibi yanaklarimda kirmizi lekelr var ben dr tavsiyesi ile tretin kullaniyorum sabahlari lavanta sabunu ile aksamda zeytin yagliyla yikiyorum aksam bide bepanthen kullaniyorum kizariklarda azalma var bir dene istersen :)
sabunları eğel doğalsa yağ ve bazdan yaparıyorlar. bu da hiç bir sabunun diğerinden farkı olmadığı anlamına gelir, yani öyle yosun sabunu şöyle nane sabunu böyle, defne tabunu, bıktım sabunu falan diye inanmayın. bunlar şöyle şifalı böyle faydalı diyen açık açık yalan söyler. sadece kükürt sabunu farklıdır onların içerisinde kükürt sabuna sonradan koyulsa da yapısı bozulmaz. cildinizdeki bakterilere karşı dezenfektan özellik gösterir ve cilt yağlanmasını bastırır
merhaba daha önce yazdığınız mesajlara baktım da gerek yılan yağı gerek sac uzatma yöntemi adı altındaki konularda karşı çıkmışsınız.bunlar ilgi alanınız yada mesleğiniz mi net konuşuyorsunuz.yanlış anlamayın eleştiri değil doğru bilip yanlış yapmayalım diye soruyorum.
ve şunu da ekliyim yosun sabunu kullanıyorum başta şikayet ettiğim yüzümdeki pütür pütür durum gecti ve cilt rengim açıldı.etkisini 2haftada evet gördüm ama ne kadar devam eder bilemem.
merhaba daha önce yazdığınız mesajlara baktım da gerek yılan yağı gerek sac uzatma yöntemi adı altındaki konularda karşı çıkmışsınız.bunlar ilgi alanınız yada mesleğiniz mi net konuşuyorsunuz.yanlış anlamayın eleştiri değil doğru bilip yanlış yapmayalım diye soruyorum.
eczacılık yüksek lisansı yapıyorum kozmetoloji dersleri aldım arkadaşım. ayrıca ilgi alanım evet.