Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok geçmiş olsun canım yaa,
eczanede bit öldürücü şampuanlar oluyor alsana onlardan?
nerden kaptın yahuuu ılkokuldayken bıtlenırdık hep
eczaneden bit şampuanı almaktan baska caren yok tatlım..
küçüklüğüm aklıma geldiii:) acil eczaneye gitmelisin canım:)
saçlarım popomda kızlar kaşınıyodu kafam ama roaccutane kullandığım için kurumuştur diye düşündüm hep şimdi bi baktık bir sürü sirke bitte buldu ablam annem sinek ilacı sıktı son çare kafamda poşetle oturuyorum gülsemmi ağlasammıgeçmiş olsunn,ortaokuldayken bende bitlendim bi kere,saçlarım çok uzundu ve çok gürdü bakımı zordu,
Allah yardımcın olsun çok iğrenç bişey o yaaa
eczaneden iki kutu falan şampuan al içinde bit tarağı da oluyo onu tek tek tüm saçlarının arasından geçirceksin o çok sık bi tarak,o alıyo,
tüm tokalarını taraklarını falan tertemiz yapmalısın yoksa tekrar ordan bit geçebilir.
ben 2-3 ay uğraştım valla zor geçti
kıyamam yaa sinek ilacı mı![]()
iyi fikirmiş de derine zararı olmasın ?
lisedeyken bitlenmiştim gaz yağı süper onun harici bit ilacı falan kesin çözüm bulamaıştım
evet buna ben de şahit olmuştum,
kuaför arkadaşım kendisine bitlendiği için gelen kızın saçına sinek ilacı sıkmıştı
bana zararı olur gb geldi ama sen yarın mutlaka eczaneye uğra canım, tokalarını fırçalarını falan da kaynat
Sinek ilacı çözüm olacaktır.Ama sonrasında yinede bit şampuanı ile yıkayıp tarağıylada tararsan saç tellerine yapışmış olan sirekelerde dökülür.Ve bir süre düzenli olarak kullan bit şampuanını ayrıca şu ara kullandığın tarak toka ne varsa at kurtul benceGeçmiş olsun
herkesin başına gelebilir, gerçi ben hiç bitlenmedim ama ayy Allah korusun dilerim biran önce kurtulursun canım
saçların gerçekten çok hoş bence nazar değmiş. kwellada şampuan alırsın eczanedenhaftada üç kez.. sonra kalmaz hiç birşey..
canım arkadaşların dediği gibi eczaneden ilacını alıp kullan ve sonrası içinde yine eczaneden bit tokaları çıkmış 2.5 ve 4 tl arası değişio fiyatı onlardan kullan rozet olarak bile çıkmış :)