Bitlendim ):

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim :KK1: nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Dr una sormadan şampuan kullanma.bit tarağı al sirkeli suyla ıslatıp tara.utanacak bir şey yok bunda:)

utanmana ne gerek varki,eczanede satılan bit sampuanı ve metalden Bi tarağı var onunla sacını bir hafta yıka.kullandıgın nevresimi kaynat kıyafetlerini yıka 10 güne gecer

ost: 39750848, member: 606782"]Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim :KK1: nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ? [/QUOTE]
Utanma ayrica temizliklr hiç alakası yok birisinden size bulaşmıs olabilir üniversitedeyken oda arkadasimiz bitlenmisti ve ayni odada en samimi arkadasina gecirmisti...

Size bulastiranla ilgili şöyle bir ip ucu en yakınınizdan şüphelenmeye başlayarak çemberi genişletin....şampuanida doktorunuza danismadan kullanmayan ama bu dertte bit ilaçsız geçmez eskiler gaz yağı sürer temizlerlermiş ananemin dediğine göre ama o ne kadar sağlikli onu bilemiyorum....

Temzilikle alakasi yok en yakin arkadasim saolsun banada 2 defa bulasti. Internet de gecmez vs tarzi yaxilar var inanama hic bosa. Eczanede sampuanlar var gayet ise yariyo. Onlarin ölmüş halini gormekten niyeyse zevk aliyorum :KK70:

Yok ben duydum. Teyzelerden hamilelikle alakalımış o bitlenme. Kimisinde mutlaka oluyomuş.

ben de oyle bir bitlrndim ki 100lercsi dolmus basima. tatildeydim kendi evimde olsa hemen mudahale ederdim.
tarayark ilacla falan esimi cocugumu da ayni sekilde 1 ayda tamwmen kurtulabildim.
turkiyede varmi bilmiyorum nitty gritty diye bir tarak var. yumurtalari dahi cikariyor.
ben onu kullanarak arindirdim.

amanın ... çok geçmiş olsun.
doktora danışmadan bir şey kullanmayın. hamilesiniz sonuçta

Kesin birinden bulaştı. Bit kendi kendine oluşmaz çünkü, üstelik temizlikle alakalı değildir. Kesinlikle doktoruma danışmadan şampuan kullanma. Bitkisel denen ürünler genellikle kimyasal içeriyor, eh bir süre kafanda bekletmek durumunda kalacağından riskli bu yüzden muhakkak sor ve bitlerden kurtulduktan sonra eczaneden bit tokası al, bir süre onu kullan...

Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim :KK1: nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bit bebege zarar vermez de bit sampuani kullanmaniz lazim. Baska turlu kesin cozum olmuyor. Doktora yada eczaciya danismadan kullnmayin sampuani da. Ayrica utanilacak bir durum yok ve temiz olsan da geliyor bu pisler :)

Merhaba :) Paranit diye bir şampuan var ve en etkilisi o, bitkisel bir şampuan, bir zararı olacağını sanmıyorum.

eski yöntemlerden biri tahta taraklar ve gaz yağı çıtır çıtır döküyor ben küçükken yapmışlardı bana

Sinek ilacıda döküyor ama hamilesiniz zararı olurmu bilmem hemde 1 kullanmada hepsi ölüyor

X