bitmedi derdim gitti yardım nişanlandığma pişmanım:(

eğer soğuduysan ve ailende destek veriyosa daha fazla uzatma canım
ne sen yıpran ne nişanlın yıpransın
yol yakınken dön eğer sevmiyosan

soğuduysaan sevemiyorsan ayrıl biraz bekle olmazsa ayrıl nişan zaten tanımak için inş düzelir herşey

Sevmiyorsan ve soğuduysan iyice düşün ve bırakmak istiyorsan bırakırsın.Sonuçta nişanı atmak toplumda aaa neden olmuş diye bir sürü laf yaparlar ama hayat senin hayatın bu yüzden hiç laflara bakmadan içinden ne geliyorsa onu yap.

zararın neresinden dönersen kardır...
şimdiden böyle birşey olduysa sonra................

Son düzenleme:
para vermeyi kesicek falan demişin cokta inanma derim ben sana sana onu bunu yaparım deip dımdızlak cıkan biri yine bildigini okurr evlendikten sonra pişman olur buralara yeni konularda acabilirsin Allah korusun kucuk yer nişan atmım yüzük atmım deme bak ailende yanında sen yanlıs bişi yapmıosun gizlide deil ayan beyan ortada herseyin yalan sölyenler utansın halinden

para yoksa aşk da yok..nişanlın bunu anlamış ki senden saklamış ...zamanla olur seviyorsan utanmış sıkılmış paramız yok borcumuz var diyememiş olamaz mı?iyi günde kötü günde değil mi evlilik..hemen soğuma olmaz ama hiç sevmemiş olabilirsin..nişan atmak da suç değil ayrıca...

madem böyle büyük bir yalanın altına giriyor,bahanesi de seni kaybetmemek.aksine seni kaybedebileceği de aklından geçmeliydi.yalancı erkek mi aman uzak kalsın çok tehlikeli oluyorlar..evlenip mutsuz olacağına yol yakınken ayrıl derim ama yine buna karar vercek olan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…