Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence babanı bir doktora göster içinin rahat etmesi için. ikna et önemli bişey olabilir. ya da otuç tutuyorsa ondandır. endişelenme diyeceğim ama olmayacak ben de aynıyım çünkü. ben de kafamdan sürekli senaryolar üretirim annem hasta diye. hatta bazen çok ileri gidiyorum. bu biraz da kaybetme korkusuyla ilgili sanıyorum. küçüklüğünde yaşadığın birşeyden falan olabilir. iyi düşünmeye yönelt kendini ve hasta olmadığından, iyi olduğundan emin olmak için doktora gitmeye ikna edebilirsin. ben de hep kendimi güvende hissetmeye çalışırım.o zaman daha iyi hissediyorum.
kafanda kurmamaya çalış aklına gelirse başka şeyler düşün.ben inanılmaz kuruyorum gerçekten bir yararı yok.. yapabileceğin tek şey doktora gitmeye ikna etmek, zaten o zaman sen de rahatlayacaksındır. Ben de tek çocugum gerçekten üstünde bir yük oluşturuyor bu insanın ama yapacak birşey yok :/Diyorum ama hep erteliyor. Sürekli kafamda senaryolar kurmaktan yoruldum vallahi.
adam rahatsa çıkmaması çok normal
iş konusunda gerçekten çalışmak istiyorsanız çalışın neyi bekliyorsunuz
evde boşlukta kalmışsınız yalnızlıktan bence bu sebeple abartıyorsunuz
ben de okul bitince boşluğa düşmüştüm 8 ay falanama haftasonu olsun çalıştığım halde moralim yerlerde gezinirdim ve sürekli herşeyi dert ederdim en ufak birşeyi
bir de aileniz tabi ki de çalış diye okuyan kıza demez siz düşünüp katkı sağlamaya çalışın
inan bana daha da kötüleşme ihtimalin var bu yüzden hemen iş bul kendine
ben yazları konfeksiyonda olsa çalışırdım lise de dahil bu yüzden zorlanmazdım ama ne zaman ki boş zamanım çoğaldı yapacak iş bulamadım kurgulara başladım
kendinize hobi edinin iş deyince illa ki sigortalı iş demek değil
kafanda kurmamaya çalış aklına gelirse başka şeyler düşün.ben inanılmaz kuruyorum gerçekten bir yararı yok.. yapabileceğin tek şey doktora gitmeye ikna etmek, zaten o zaman sen de rahatlayacaksındır. Ben de tek çocugum gerçekten üstünde bir yük oluşturuyor bu insanın ama yapacak birşey yok :/
Babana uzulmeni anladim ben olsam bende kiyamam onlar icin bisey yapmak isterim okulunun bitmesine az kalmis sende calismaya basladiginda destek olursun ama ikinci sorununu okuyunca her konuda kendine dert ariyomuşsun gibi geldi bayramda annemler disinda hic kimsemiz yok ne bu sehirde ne baska yerde kuzen yegen teyze amca yok e simdi bunumu dert ediyim annem babam ve kendi kurdugum ailem yetiyo bana
tatlım iç huzurszlugun için namaz kılsan bir abdest alsan nefes gibi sana kendini iyi hissetiricek... babana Allah kuvvet versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?