yaptığınız saça oldukça şaçma olmuş .Dün kadınlar günüydü iş yerinden buket çiçek verdiler bende sevgilime iş yerinden biri çiçek verdi bana diyerek şaka yaptım. Yapmaz olaydım bin pişman etti darıldığını anladım şaka olduğunu söyledim darılmadın dimi dedim o da yok ne darılması diyerek güldü üzerinde durmadım. Zaten regl dönemindeyim sinirli oluyorum genelde aksi davranırsam takmamaya çalış dedim tamam dedi dün akşam senmisin bana şaka yapan dalgamı geçiyorsun benimle diyerek demediğini bırakmadı sana şaka yapamıcaksam neye beraberiz her şeyi büyütmek zorundamısın dedim tartıştık bu ayın 28inde doğum günüm var ve o hediye almıştı nisan da gelicekti ama özlediğimi bildiği için kargoya verip göndericem diyerek iyice moralimi bozdu ne yapabilirim anlayışsız kütük resmen nasıl derdimi anlatabilirim ona
9aydır ilişkimiz var önceden kul köleydi ama şimdi çok değişti damardan giriyo anlayamıyorum evet çok büyütülücek bir şaka değil ne yapabilirim peki burnu sürtmesi için?bu tür şakalar ben de yapardım.
ofise çok alakasız bi konuyla ilgili çiçek gelmişti. sevgilime foto attım hemen aa sen mi gönderdin inanmıyorum filan diye. bozuldu o da hayır dedi. durumu açıkladım güldük geçtik. abartacak bişey yok. ama o sevgilim numunelikti, böyle tipik türk hanzosu değildi. adamda sağduyu ve saygı vardı.
sonuçta alt tarafı bi çiçek verdiler şakası. ne olacak.
ayrıca özlemişsiniz ve bu durumu koz olarak kulanan erkek ne kadar itici.
gelmezse gelmesin hediyeyi de yollamasın.
geri adım atma.
Evet çoktan hemde anladığım gibi darılmadın umarım darıldıydan özür dilerim dedim kendi de kızlar üzerine saçma şakaları olurdu fakat kavgaya dönüşmesi fazlasıyla gereksizErgenlikten mi diyeceğim, iş yeri filan demişsiniz, ergen değilsinizdir.
Gerçekten çok gereksiz ve nahoş bir şaka bence.
Anlayışsız kütük diyorsunuz da siz ne derece anlayışlısınız acaba?
Sevgilinizin duygularını küçümseyerek "Amaan basit bi şaka" moduna girerek ona duygusal şiddet de uygulamışsınız farkında değilsiniz. Belli ki incinmiş.
"Affedersin, böyle sinirleneceğini ummamıştım" diyerek özür dilediniz mi bari?
9aydır ilişkimiz var önceden kul köleydi ama şimdi çok değişti damardan giriyo anlayamıyorum evet çok büyütülücek bir şaka değil ne yapabilirim peki burnu sürtmesi için?
Her zaman böyle ama bu sadece biri sözümden çıkma lafımın üstüne laf söyleme gibi emir kipleri çokyaptığınız saça oldukça şaçma olmuş .
kıskandırmak için yaptınız sanıyorum . sevgiliye söylenmeyecek bi şey çünkü.
onun da bunu bu kadar büyütmesi tuhaf kaçmış sanki.
ama yapmak istediğiniz şeye kızmış büyük ihtimal . başka türlü bi şaka olsaydı bu kadar büyümezdi olay . ama biri çiçek verdi diye keklenince gıcık olması normal gibi.
bence zaman. başka bi şey yok .zamana ihtiyacınız var
Evet çoktan hemde anladığım gibi darılmadın umarım darıldıydan özür dilerim dedim kendi de kızlar üzerine saçma şakaları olurdu fakat kavgaya dönüşmesi fazlasıyla gereksiz
Her zaman söylerim. Bilhassa benden küçüklere. Her ne sebeple olursa olsun insanları sınamayın. Sabrını, sevgisini, güvenini.. Gerek yok.. Annem bile yapınca sinir oluyorum. Hangi çocuğum beni daha çok seviyor ? temalı denemeleri olur bazen.9aydır ilişkimiz var önceden kul köleydi ama şimdi çok değişti damardan giriyo anlayamıyorum evet çok büyütülücek bir şaka değil ne yapabilirim peki burnu sürtmesi için?
İnan ki şaka bile yapamaz hale geldim her şeyi ciddiye alıyo kendisi zamanında bana bir kızla konuşuyorum kızdan hoşlanıyorum kızma sakın he dedi kim ki dedim boşver tanımazsın dedi sonra şaka aşkım sensin falan aptalca şakalar yaptıben evliyim eşime bazen erkek müstrilerle yasadıgım
komik seyleri laf vurmalarımı anlatırım
sen niye bunu dedin vay efendim demez bilir beni cünkü bu ney yaa güven sizlk kıskanclık
cok basit bir erkek inan burdan sıpppppp diye anladım bu tür seyler ortaokul seviyesinde yaaaİnan ki şaka bile yapamaz hale geldim her şeyi ciddiye alıyo kendisi zamanında bana bir kızla konuşuyorum kızdan hoşlanıyorum kızma sakın he dedi kim ki dedim boşver tanımazsın dedi sonra şaka aşkım sensin falan aptalca şakalar yaptı
Evet şaşıp kalıyorum çoğu zaman kendisi yapıyo bana yapma diyo sinir hastası olucamcok basit bir erkek inan burdan sıpppppp diye anladım bu tür seyler ortaokul seviyesinde yaaa
Anlamadım demek istediğinizigitt alla sen kendi yaptıklarına bak esprilere gellll
sonra size trip atsın sizinki gayet gününe uygun bişey
sözüm ona sevgiline diyorum canım kendi yaptıgına bak hizaya gel demek istedimAnlamadım demek istediğinizi
Eskiden seni bırakıcam demiştim eski sevgililerine şans verdin banada ver üzmem seni demişti ama ortada bişey yok ne yapim ki bitiricem desem seviyorum bitirmesem üzülüyorum dayani sevgilin yaptıklarına bakmıyor tutarsız seylerle seninde canını bosa sıkıyor
kusura bakmasın beyimz cokkkk sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?