Bitmek bilmeyen kaşıntı önemli

Hayır görmedi ama bunu illa mantara bağlamak mı gerekiyor ciltte bir problem olamazmı ben doktoruma da aynısını soruyorum
Onun da sizinle tedavi görmesi lazım. Bir sefer biz de yaşadık, ben tedavi oldum kısa bir süre sonra tekrarladı. Aile hekimimiz sağolsun ikimize de ilaç verdi bir daha yaşamadık. Bence birlikte ilaç kullanın, çamaşırlarınızı da yüksek derecede yıkayıp ütülerseniz belki faydası olur.

Çok geçmiş olsun. Zaten insanı delirtende tedavisi olmayan hastalıklar oluyor. Benimde elimde egzama var yazları azıyor adeta şuan başladı su toplamaya kremler bile işe yaramıyor. Tıp mı gelişmedi biz mi anlamadım :) Benim afedersiniz söylemesi ayıptır vajina içi daha çok kaşınır oysa ki sıkta yıkarım ama bir başladın mı inanın sonu yok daha da kaşınıyor. Kolonya sürdüm en sonunda tabi içine değilde Kenarlara o biraz sakinleştirdi üstüne bebek pudrası sürdüm iyi geldi. Alerjide olabilir yalnız alerji testi yaptırın derim. Benim kolum derisini yolacak derecede yazları kaşınmaya başladı kaşıyınca da benek benek kızarıklıklar oluştu belli ki ya güneşe ya da yediğim bi şeye alerjim var ama yediğim bi şey olsa niye sadece yazın olsun. Tabi alerji testi için gittiğimde doktor kan tahlileriniz iyi gerek yok dedi yolladı beni ama siz ısrar edin bi baksınlar bence. Hem kan hem de en önemlisi kolunuza minik minik iğneler batırıyorlar o şekilde yaptırın.

Ya bazen inannın lavaboya gidiyorum ya peceteyle deli gibi kasıyorum ama bu hiç ki geçmez hiç geçmiyor bittim tükendim ya artık

Çay ağacı yağının dirençli mantara iyi geldiğini okumuştum. Biraz sulandırıp iç dış uygulama yapabilirsiniz. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Bende su ara feli gibi kasiniyor emin ol geceleriozellikle ve putur putur seyler var ama benim hpv gecmisim var ameliyat oldum ben sonra smearlerm hep temiz geldi hpvde kasimda negatuf geldi. Simdi yine kasininca korktm camasrmi yrtiorm kasimaktan aslnda trnaklarmizi kesmemiz lazm elimi surmuorm bu arada. Kesinlike smear hpv idrar kulturu herseyi baktirin doktor bunlari nasil istemedi simdiye kadar cok enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…