• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek Bilmeyen KV Tripleri !

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kızlar burda bir sürü kişiye kv ile ilgili tavsiyeler vermiş biriyim ama kendi kv konumda tıkanıyorum.

Kv cok iyi biri. Kendi evlatlarından beni ayırmaz. Burda bir çok konular okuyorum, yok evi temizletmeler falan.. Biz de öyle şeyler de yok.

Ama ben kvmin triplerinden bıktım usandım. Kadın tam bir trip makinesi. İnanın artık neye trip attığını bile anlayamıyorum. Telefon açmaya dahi korkuyorum, kalbim ağzımda atıyor resmen, bu sefer ne tribi atacak ne laf sokacak diye.

Takmamaya çalışıyorum ama inanın tüm enerjim gidiyor, keyfim kaçıyor.

Ben de kimsenin huyuna, suyuna gitcem diye uğraşamam. Belli bi yaşa geldik artık. İçimden gelmeyen hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.

Ama inanın artık inanılmaz yoruldum, bıktım. Elim ayağım titriyor onlara gidecek oldugumuzda ya da telefonla konusmamızda.

Napıcam ben yaa :cry:

Laftan anlayacağını sanmıyorum
Fare zehri benimkine önermek istiyorum :rolleyes:ama seninki iyiymiş sen duymamaya çalış. Bi yerden sonra vazgeçer umursama. Triplere açıklama yapma :KK75:

Düşünmeyeceksin, takilmayacaksin ,onu umursamadigini belli edeceksin ve kısas yapıp empati yapmasını sağlayacaksın ..

Ben olsam bana psikolojik baski yapan birinden uzak dururum .derdim mi yok ..

umursamıyormus gibi davranıyorum ama gelin bide içime sorun, kalbim ağzımda atıyor.

uzak duruyorum, mesela ilk yıl iki güne bir arayıp trip atardı hiç gelmiyosunuz, hiç aramıyorsun... Sonra ben aramayı bıraktım, haftada bir ya arıyorum ya aramıyorum. Simdi o ben aramadıkca asla aramıyor.
Haftada en az bir kez görüşüyoruz ama inanın muhakkak trip atacak bi şey buluyor. Sadece bana da değil tribi, kocasına, evlatlarına, kardeslerıne... Ay ama ben cok yoruldum 3 yıldır ya.

umursamıyormus gibi davranıyorum ama gelin bide içime sorun, kalbim ağzımda atıyor.

uzak duruyorum, mesela ilk yıl iki güne bir arayıp trip atardı hiç gelmiyosunuz, hiç aramıyorsun... Sonra ben aramayı bıraktım, haftada bir ya arıyorum ya aramıyorum. Simdi o ben aramadıkca asla aramıyor.
Haftada en az bir kez görüşüyoruz ama inanın muhakkak trip atacak bi şey buluyor. Sadece bana da değil tribi, kocasına, evlatlarına, kardeslerıne... Ay ama ben cok yoruldum 3 yıldır ya.
Neden gelmiyorsun dediğinde yüz vermeden ,vaktim yok ,de ! Trip attığında yokmuş gibi davran ..bir süre sonra takmadığını anlayıp rahat bırakır seni ..sen de içinde kurup büyütmekten kurtulursun. .

Telkinde bulun kendine sık sık ..takmamayı umursamamayı öğrenmelisin ..

Ben sizin yerinizde olsam , annee yaptığın , söylediğin ima ettklerini anlayamıyorum.iltifatmı ediyorsun ,hakaretmi ediyosun lütfenn açık konuş derdim.

İyilik bunun neresinde
Kalbiniz küt küt atıyor endişelisiniz sürekli 1 verip iki alıyor
Takmayın dersem takmayacakmısın tirip yap dersem tabiatın uygun mu yapabilsen yapardın diye düşünüyorum
Sizin için en iyi çözüm bize anlatır gibi kv kişisine anlatın

Benim kv de de ayni 9 aylık evliyim bu 9 ay da 9 yıllık gelin gibi yaptı beni ..biz de ayrı şehirlerdeyiz bu gidişiminde onun istediği olmayınca yine bağırdı çağırdı beni evin de istemedi tinlamadim bacım umursamadim aglamadım aramıyorum ,, ilk zamanlar yemin ederim o ismi telefonda görünce yüreğim hoplar di evlerine giden yol bana işkenceye giden yol gibi gelirdi hala öle gerçi de 9 ay da beni kendinden tiksindirtmeyecekt in ve kaynana

Back
X