slm kızlar uzun zamandır kk takip ediyordum ve kaydolmaya karar verdim .. başlayım sorunumu anlatmaya.benim 1 seneyi biraz geçmiş gayet mutlu ve huzurlu sürdügüne inandıgım bir ilişkim vardı hatta ikimizde evlilik bile düşündük ilerde .ortak akrabamızın dügününde tanıştık onu çok seviyorum onunda öyle oldugunu düşünüyodum ama son zamanlarda yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor her konuşmamızın sonunu cinsellige getiriyor hemde aşırı şekilde bir sevgili nasıl kız arkadaşına sen benim isteklerimi karşılayamıyorsun kendine dokundurtmazsın başkasıyla yatmam gerek der inanamıyorum ..bazı şeylerin degerli olduguna ve zamnında yaşanmasının en güzeli oldugunu düşünüyorum..bu yüzden ayrılalım dedim ama 6 saat geçtikten sonra şaka yaptıgını benden başka kimseyle bunları yaşamayacagını sadece evlendigimiz zamn olacagını söyledi banada fazla abarttıgımı söyledi öncedende buluşma planı yapmıştık bi kaç gün sonra günü geliyor onla buluşmak hata olur gibime geliyor bu ilişki bitmeli diye düşünüyorum fikirleriniz benim için çok önemli..