- 14 Ocak 2017
- 7
- 5
- 86
- 30
- Konu Sahibi kivirciksan
Öncelikle hepinize merhaba. Benim bir erkek arkadaşım var (varlığından emin olamasam da) yaklaşık 4 aydır görüşmeden konuştuk sevgili gibiydik. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İlk başlarda çok ilgiliydi sevgili olalım diye çok uğraştı onu tanımam sevmem için. Sonra ısındım ona bağlandım. Onun için yaşadığı şehre gittim. Üniversite de okuyor aynı zaman da sporcu sürekli antrenmanları oluyor. 20 gün yaşadığı şehirde kaldım sadece 4 kez buluştuk. O da onu müsait olduğu zamanlarda. Ne geldiğime sevindi ne geri döndüğümde üzüldü. Gün içinde sürekli iletişim halinde değiliz. Benim orda olduğumu bile bile gün içinde çok az yazdı doğru düzgün aramadı bile. Bu yüzden bitirmek istedim bu saatten sonra seni görmeden dayanamam dedi. Ama görmek için zaman yaratmadı. Çok trip attım kavga ettim. Beni anlayissizlik ve bencillikle suçladi. Çocuk gibisin dedi. Kavga ettiğimiz de cevap vermediginde çılgına dönüyorum bi ton mesaj döşüyorum ama o artık çok trip atıyorum diye kavga ederken ciddiye almıyor beni. Son buluştuğumuz da da sürekli şakayla karışık beni aşağılayıcı küçümseyici şeyler söyledi. Yaşadığım yere döndüm gün içinde bir kere napıyorsun yazdı başka da hiç bişey konuşmadık ne aramak ne iyi geceler demek yok. İnsan seviyorum dediğini aramaz mı merak etmez mi. Canım çok yanıyor sürekli ağlıyorum. Şuan bitirmek istesem gene triplere girdin falan diyip umursamiycak. Ne yapmalıyım sizce nolur yardım edin. Dayanamıyorum artık.