Bitmesini mi istiyor.

ne acıdan farklı yaşamlarınız var çözülemeyecek şeyler mi cidden
bellki sen umutsuzluğa düşüp böyle demişsin
senin de bitirme niyetin olduğunu sanmıyorum öyle olsa şimdi bu kdr üzülmezdin
ama karşındakinin de bir gururu haysiyeti var neticede,
bıtsın dedıgınde yalvarmasını bekleyemezsin ki, aşabileceğinizi düşünmüş karşındaki insan

ne acıdan farklı yaşamlarınız var çözülemeyecek şeyler mi cidden
bellki sen umutsuzluğa düşüp böyle demişsin
senin de bitirme niyetin olduğunu sanmıyorum öyle olsa şimdi bu kdr üzülmezdin
ama karşındakinin de bir gururu haysiyeti var neticede,
bıtsın dedıgınde yalvarmasını bekleyemezsin ki, aşabileceğinizi düşünmüş karşındaki insan

yalvarmasını beklemiyorum tabiki de ama o bana dese aynı şeyi ben iyi tamam bitsin o zaman demezdim,aşkta gurur olmaz ki sevdiğini bildiğim için hemen kestirip atmazdım.gerçi o da çözüm yolları düşündü bizim için.evet ona bu sorunu söylediğime göre bende seviyorum ve çözmek istiyorum yoksa bi şekilde ayrılmanın yolunu arardım.

senin bakış açını inan anlıyorum ki mantıklı bir yerden bakmaktasın
ama bu olayların gelişim süreci senin söyleme şeklin onun düşünceleri hissiyatı hepsı etkilemekte.
biraz düşünsün karşındaki zaman ver

senin bakış açını inan anlıyorum ki mantıklı bir yerden bakmaktasın
ama bu olayların gelişim süreci senin söyleme şeklin onun düşünceleri hissiyatı hepsı etkilemekte.
biraz düşünsün karşındaki zaman ver

evet ben nasıl mantıklı davranıyosam o da öyle,yine konuştuk ilk başta tamam bitsin o zaman görüşmeyelim dedi ben de ses çıkarmadım. ben varım sen kafana takılanı bana sor çözelim dedi yarın sıfırdan başlayalım bunları yok sayalım dedi.....

bence sevgiline biraz ağır konuşmuşsun. ben olsam daha ağır tepki verirdim. bence alttan bile almış. bence sevgiline kızma. durumu karşılıklı çözerek düzeltmeye çalışın. bence arada sevgi olduktan sonra düzelmeyecek hiçbirşey yok. moralini bu tip şeyler için bozma ve sevgilini de kendini de üzme:34:

Back
X