Fiziksel şiddet görüyorum

Bu hanımefendinin konusu aracılığıyla bilgiye ihtiyacı olan kadınlar için şurada paylaşmak istedim.

Lütfen şans filan vermeyin. Canınızı bu sefer kurtarmışsınız, ya bir diğerinde kurtaramazsanız? Aileniz sizi zerre düşünmüyor, ne demek iki saat boyunca dövmek. Darp raporu alın, boşanmada tazminat isteyin. Kavga sırasında sizi öldürse mahkemeye çıkar, arkanızdan tonlarca iftira atıp ceza indirimi ister. Bazı şeylerin geri dönüşü yoktur, terk ettiğiniz yer eviniz değil işkence haneniz, terk ettiğiniz kişi de işkencecisiniz. Bir insan ancak kendisinden küçük gördüğü kişiyi bu muameleyi hak görür, kendinize acıyın, toksik ortamdan çıkın.

Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana

Allah aşkına isterse onuncu evliliğiniz olsun, canınız gittikten sonra evli kalmanın ne anlamı olacak? Bir yumrukla ölen insan var, bir anlık sinirle değil saatlerce dövmüş sizi karşısında kendisinden güçsüz bir kadın olmanızı bilmenize rağmen. Bu dünyada herkesin bir alıcısı vardır kardeşim, bir daha evlenemem diye canınızdan olmayın değmez.

Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum. Okumuş bir kadın o kadar darbe aldığı fotoğrafı, forma bile yükleyip yapılması gerekenlere karşı bu kadar kayıtsız kalamaz. Belki fotoğrafları internetten taratsak bir yerden bile almış olabilir. Bu konu fake hile olsa evliliğinde/ilişkisinde maddi, manevi, fiziksel, duygusal şiddet gören birçok hemcinsimiz var kurtulmak isteyip gerçekten imkanı olmadığı için kurtulamayan, Allah asıl onların yardımcısı olsun.

Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı olun 🙏eşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Bir anne çocuğunu bu halde gorupte utanmadan nasıl şans ver der. Dönmeyin sakın can guvenliginiz yok. Ama sanırım aile evinde de can guvenliginiz yok zira sizi bu hale getiren birine tekrar şans ver denmez

Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı olun 🙏eşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Anneniz öz anneniz mi? Ne şansı ya! Bir sonraki sefere öldürmesi için son bir fırsat mı ver diyor annenizin aklı başında mı ya. Eşiniz olacak o mağluptan çok annenize kızdım

Polis? Darp raporu? Ceza?

Dağ başında mısın hani bunun adli süreci?

At kafayı yiyeceğim ben yaa offf
Almaz hanimefendi o anne varken almaz rapor falan burda da düzelir dememizi bekliyor bizden bence.
Ama zinciri kırıp hedefini belirlemiş 2. Kez evlenmeden aklına koydgni keşke yapsaydı ama yine de yapabilirsin sığınma evine gitmek anne ile kalmaktan iyidir

Yaaa aklımı delireceğim gerçekten. İnanamıyorum ne hâle gelmişsiniz çok üzüldüm çok kızgınım. Umarım eşinizi de biri bu hâle getirir en kısa zamanda. Lütfen bir dakika durmayın o evde. Ben de öğretmenim ags diyince anladım ekonomik şartlar elbette zor belki eşiniz olmadan özel sektörde çalışarak kendinize tek bir yaşam sunamayabilirsiniz ama aile evinize dönmek şu süreçte en mantıklısı. Aileniz ne kadar kötü olursa olsun kocanızın bu yaptığından kötü olamaz. Ömür boyu çekmeyin lütfen kendinize saygınız olsun bırakın bitsin bu evlilik.

fotoları görünce en ağır küfürleri ettim o pisliğe.
Allahın adi ş...zi.
pislik herif.
Elleri kırılası.
sakın sakın sakın dönme sakın!!!!

Back
X