- Konu Sahibi Pembekalem
Aynen katılıyorum. Gönül ister ki herkes filmlerdeki gibi bir aşk ve evlilik yaşasın ama olmuyor maalesef. Erkekler tuhaf yaratıklar ya. Kızlar ben sorunların tek taraflı konuşarak çözülebileceğine inanmıyorum, erkekler bazı hatalarını farketmedikten sonra yapılan her konuşma kadını dırdırcı yapıyor maalesef.
Bence yapılması gereken erkeğin kendine dönüpte bir bakmasını sağlamak. Adam ne oluyor ya? Neden böyle eşim bişiler yolunda değil sanki demesi lazım. Buda ancak susarak olur bana kalırsa.
Sevgili konu sahibesi sana nacizane tavsiyem şudur ki;
Sessiz ol ve bu durumunu muhafaza et. Eşin şaşırsın bir, dumura uğrasın. Bu zaman ve sabır gerektiriyor. Seni seviyorsa bu sessizliğe dayanamayarak önü sonu yanına gelecek ve konuşmaya çalışacaktır. İşte o zaman konuşacaksın. Yoksa istediğin kadar konuş anca kendin pişir kendi ye olur cnm. Kendimden biliyorum da :)
Şiddet, aldatma yoksa sorumluluğunu biliyorsa denemek lazım. Keşke böyle olmasa, ama hayat böyle işte. Mutlu olmak için evleniyorsun koca adam çocuk oluyor sende onu büyütmeye çalışıyorsun. Ne biliyim ya hayat kadınlar için zor...
yorumun icin tesekkür ederim fakat ben zaten sürekli susuyorum artik
mesela arabada gidiyoruz bana vuruyor sacma sapan sarki söylüyor, bi fren bi gaz bi fren bi gaz a basiyor sirf ben sinirleneyim diye
ama artik tepki vermiyorum
bu bir degil iki degil
hergün böyle
ilk baslarda bende vurudum yaptiginin aynisini yapardim ama ne fayda
simdi susuyorum