• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyecek sanirim bu gunler

hanifemm30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
67
37
8
34
Cocuklugumdan beri yasamadigim kalmadi hic isyan etmedim hic kizmadim hic sikayette bulunmadim.Ailem parcalandi ve farkli evlilikler yaptilar ben 9 yildir anneannemle yasiyorum oda artik laf ediyor sevgilim benden 10yas buyuk bir evlilik yapmis ve cok zor zamanlardan gectik evlenmek istiyorum ama ailem hep yanliz birakiyor anneannemde beni gondercek gibi surekli sorun yaratiyor annemi babami kotuluyor calisiyorum evin tum yuku ustumde babama saygi duyarak sevgilim gidip gorustu ben bisey demem gelmem de demis ben uvey evlatmiyim babamin oglu var birtane diger esinden ona okadar ilgili ki kiskaniyorum annem de bir cocuk sahibi ben umurlarinda degilim resmen onlardan habersiz evlenmeyi dusunuyorum ne yapmaliyim sizce?

Açık acik konusun eger gelmiyorlarsa pasa gönülleri bilir. Sevgilinizden eminseniz yolunuzu cizin

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Özellikle parçalanmış ailelerin çocukları bir an önce olumsuz ortamdan kurtulmak için yanlış tercihler yapabiliyor. Sonrasında da ailesinin yaşadıklarını tekrarlamamak adına sorunlu evlilikleri sürdürüyor. İnce eleyip sık dokumalı ve kafanı karıştıracak tüm detayları netleştirmesen önce evlilik yoluna girmemelisin.

Annen ve babandan daha fazla bir şey bekleyip kendini hayal kırıklığına uğratma. Başka teyze, amca gibi fikirlerine saygı duyduğun bir büyüğün varsa öyle ilerle. O da yoksa mantığını devreye sok.

Su zamana kadar anne baban yaninda degilimis anannen bakmis sana birinin gonlunu alcaksan onunkini al.Mallesef dogurmakla anne ve baba olunmuyor.Hayatindaki insan da eminsen YaP dugunu gitsin .Gelmeyen kendi bilir.Insallah yeni hayatiniza da hep mutlu olursunuz.

Bir de sevgilin eşinden niye ayrılmış, bunu çok iyi öğren. Ama cevabı veren sevgilin ya da annesi olmasın.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Özellikle parçalanmış ailelerin çocukları bir an önce olumsuz ortamdan kurtulmak için yanlış tercihler yapabiliyor. Sonrasında da ailesinin yaşadıklarını tekrarlamamak adına sorunlu evlilikleri sürdürüyor. İnce eleyip sık dokumalı ve kafanı karıştıracak tüm detayları netleştirmesen önce evlilik yoluna girmemelisin.
Babama gore cok merhametli sevgilim banasi vefaat etms annesi cok iyi ilk esinden cok cekmis anneside sevglmde

Bence önce anneanden yardım al güzelce otur konuş, evlenmek istediğini belirt ,erkek arkadaşın da gelsin tanışsınlar.Daha sonra beraber babanın ve annenin yanına git onlarlada konuşun.İkna yolunu deneyin hala yok diyorlarsa tabi ki kendi yolunuzu çizin.Umarım mutlu olursunuz.

Yaşınız kaç?İyi düşünün yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin.Sizden 10 yaş büyük birde boşanmış. Sonradan pişman olmayın

Bir de sevgilin eşinden niye ayrılmış, bunu çok iyi öğren. Ama cevabı veren sevgilin ya da annesi olmasın.
Sevgilim ustamdi onceden ben garsondum arkadaslari anlatti hergun kavga yetinememek paradan sikayetler is yerine gelip durmadan para istemeler falan varmis en son annesini getirmis kiz yanina anlasamadiklarina karar verip ayrilmislar kizini aylardir goremiyor kadin kizi bahane edip nafaka harici para istiyor hala

Ay canım benim annanen ne diyor peki?Tanıyıp güvendiysen seviyorsan niye olmasın.Ha annenle babanızda kendileri bilir.Insallah bundan sonra çok mutlu olursun

Yaşınız kaç?İyi düşünün yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin.Sizden 10 yaş büyük birde boşanmış. Sonradan pişman olmayın
26 yasindayim suan cok emek verdim kaybetmek istemiyorum yuzup yuzup kuyruguna geldim guzel sevyeli bir iliskim var ama yanliz olmak cok yoruyor beni isteme merasimim dahi olmiycak ailemden biride olmycak

Ay canım benim annanen ne diyor peki?Tanıyıp güvendiysen seviyorsan niye olmasın.Ha annenle babanızda kendileri bilir.Insallah bundan sonra çok mutlu olursun
Esiyle sorunlari varmis o sorumlulugumu alamazmis anne demek bile gelmiyor en mutlu gunumde yanlz brakicak beni

Bence önce anneanden yardım al güzelce otur konuş, evlenmek istediğini belirt ,erkek arkadaşın da gelsin tanışsınlar.Daha sonra beraber babanın ve annenin yanına git onlarlada konuşun.İkna yolunu deneyin hala yok diyorlarsa tabi ki kendi yolunuzu çizin.Umarım mutlu olursunuz.
Annem kendi esiyle sorunlarini anltiyor cocugunun ihtiyaclarini keske gelirken sunu alsaydin diyo ben napiyim boyle dinlemiyo bile ben sorumluluk alamam diyor.

Annen ve babandan daha fazla bir şey bekleyip kendini hayal kırıklığına uğratma. Başka teyze, amca gibi fikirlerine saygı duyduğun bir büyüğün varsa öyle ilerle. O da yoksa mantığını devreye sok.
Tesekkr ederm su ara fikirlere cok ihtiyacim var birde annanemle knuscam bakalm insallah kabul eder

Esiyle sorunlari varmis o sorumlulugumu alamazmis anne demek bile gelmiyor en mutlu gunumde yanlz brakicak beni
Kendileri kaybeder canım benim madem öyle sende kendi hayatına bakacaksın. Üzülme diyemiyorum üzülürsün tabii.Ama bak onlar kendi derdine düşmüş.

Annem kendi esiyle sorunlarini anltiyor cocugunun ihtiyaclarini keske gelirken sunu alsaydin diyo ben napiyim boyle dinlemiyo bile ben sorumluluk alamam diyor.
Bence ikisi de maddiyattan gözü korkmuş onlara biz sizden bir şey beklemiyoruz diyerek cümleye başlayın derim

Back
X