• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyecek sanirim bu gunler

Iclerinden kurtulmak icin hata yapmamaya dikkat et. Yas farki ve evlenmis olmasi bir sorun degil. Eger ki goz ardi etmedigin sorunlari yoksa ve eminsen, ailene evleniyorum de gelen gelsin gelmeuen bi daha arayip sormasin zaten. Sende evlatsin. Anne baba bosaninca senide bosamislar resmen. Sen kendi aileni kurmana bak.

Seni dusunmeyen ana babayı sen mi dusuncen?
Anneannen de mi karsi evlenmene?
Birlikte oldugun kisiden eminsen yapın evliliği haber verirsiniz gelen gelir gelmeyen de kendi bilir

Benim baba rahmetli. Annemle 15 yildir yalnizdik ben evlenene kadar. Gectim karsisina anne ben evlenmek istiyorum dedim. Tanistirayim sizi dedim,olur tabii dedi. Boyle evlenilir, kocaman insansiniz. Ne bekliyorsunuz ki? İlgi alaka bilmemne bos seyler. Siz agzinizi acip konusmazsaniz,gorusmek icin firsatlar yaratmazsaniz kimse sizin pesinizden kosmaz hayat bu

Sen annenle babanı boşver şimdi. Evlenmeyi düşündüğün kişi nasıl biri onu anlat. Gidişatı belirleyecek kişi o. Senin için doğru biriyse parçalanmış bir aileden çıkıp mutlu bi yuva kurma ihtimalin var. Yok değilse yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.

Cocuklugumdan beri yasamadigim kalmadi hic isyan etmedim hic kizmadim hic sikayette bulunmadim.Ailem parcalandi ve farkli evlilikler yaptilar ben 9 yildir anneannemle yasiyorum oda artik laf ediyor sevgilim benden 10yas buyuk bir evlilik yapmis ve cok zor zamanlardan gectik evlenmek istiyorum ama ailem hep yanliz birakiyor anneannemde beni gondercek gibi surekli sorun yaratiyor annemi babami kotuluyor calisiyorum evin tum yuku ustumde babama saygi duyarak sevgilim gidip gorustu ben bisey demem gelmem de demis ben uvey evlatmiyim babamin oglu var birtane diger esinden ona okadar ilgili ki kiskaniyorum annem de bir cocuk sahibi ben umurlarinda degilim resmen onlardan habersiz evlenmeyi dusunuyorum ne yapmaliyim sizce?
Sana tek tavsiyem ESINI IYI SEC..
Cunku arkanda ne baba ne anne var..
Biyle durumlari kullanan erkrkrler o kadr cokki??
Baban da yeterince sana sahip cikmadigini gostermis sevdigin kisiye..
Dikkatli ol..
Evlenecegin adami iyi tani bisey oldugunda seni kapinin onune mi koyar yoksa her zaman sahip mi cikar..
Ailen onemli degil sevdigin adam onemli..
Ama ben sunu cok iyi biliuorum..
Sahip cikanin yoksa her yerde ezilen sen oluyorsun..

Sevgilim ustamdi onceden ben garsondum arkadaslari anlatti hergun kavga yetinememek paradan sikayetler is yerine gelip durmadan para istemeler falan varmis en son annesini getirmis kiz yanina anlasamadiklarina karar verip ayrilmislar kizini aylardir goremiyor kadin kizi bahane edip nafaka harici para istiyor hala
Bu adami tekin bulmadim ben..

Cocuklugumdan beri yasamadigim kalmadi hic isyan etmedim hic kizmadim hic sikayette bulunmadim.Ailem parcalandi ve farkli evlilikler yaptilar ben 9 yildir anneannemle yasiyorum oda artik laf ediyor sevgilim benden 10yas buyuk bir evlilik yapmis ve cok zor zamanlardan gectik evlenmek istiyorum ama ailem hep yanliz birakiyor anneannemde beni gondercek gibi surekli sorun yaratiyor annemi babami kotuluyor calisiyorum evin tum yuku ustumde babama saygi duyarak sevgilim gidip gorustu ben bisey demem gelmem de demis ben uvey evlatmiyim babamin oglu var birtane diger esinden ona okadar ilgili ki kiskaniyorum annem de bir cocuk sahibi ben umurlarinda degilim resmen onlardan habersiz evlenmeyi dusunuyorum ne yapmaliyim sizce?

allah yolun acık etsin ailen arkanda değil lütfen aklını ve mantıgını kullanarak bu evliliği yap , yağmurda kaçarken doluya tutulma ,

sevgilinle evlenme falan demiyorum sakın yankış anlama , 1 evlılık yapmış onu ıyı araştır ona göre son kararını ver.

Kendileri kaybeder canım benim madem öyle sende kendi hayatına bakacaksın. Üzülme diyemiyorum üzülürsün tabii.Ama bak onlar kendi derdine düşmüş.
Farkındayım yıllardır bu böyle ama ne biliyim bi yanım eksik kalcak hep

Babama gore cok merhametli sevgilim banasi vefaat etms annesi cok iyi ilk esinden cok cekmis anneside sevglmde

Vah vah demek gelinden cook cekmiş kayinvalide ve sevgilin :KK70: Insallah öyledir. Kv ve eş cooook iyi ve cok harikayken gelin durduk yere yuvasini yikmiş demek ilginç :))) Bu cok nadirdir. Bence kv geline diş geçiremedi olay bu. Bu isin aslini ogren. Sevgilin veya anasi yakinlari oturup sana kendilerini kotuleyecek degiller, buzde geline su hatayi yaptik diyecek degiller. Bence yagmurdan kacarken doluya tutulcak gibisin ama hayirlisi

allah yolun acık etsin ailen arkanda değil lütfen aklını ve mantıgını kullanarak bu evliliği yap , yağmurda kaçarken doluya tutulma ,

sevgilinle evlenme falan demiyorum sakın yankış anlama , 1 evlılık yapmış onu ıyı araştır ona göre son kararını ver.
evet araştırdım adımlarımı dikkatli atabilmek için çabalıyorum halamlar geldi köyden onlar biz yanlız bırakmayız seni diyorlarda bakalm

Vah vah demek gelinden cook cekmiş kayinvalide ve sevgilin :KK70: Insallah öyledir. Kv ve eş cooook iyi ve cok harikayken gelin durduk yere yuvasini yikmiş :))) Bu cok nadirdir. Bence kv geline diş geçiremedi olay bu.
Ben bunları kv veya sevgilimden dnlemedim iş arkadaşları komşuları herkes kötüleyemez değilmi arada 1 2 kişi çıksa sizin gibi düşünürdüm.

Iclerinden kurtulmak icin hata yapmamaya dikkat et. Yas farki ve evlenmis olmasi bir sorun degil. Eger ki goz ardi etmedigin sorunlari yoksa ve eminsen, ailene evleniyorum de gelen gelsin gelmeuen bi daha arayip sormasin zaten. Sende evlatsin. Anne baba bosaninca senide bosamislar resmen. Sen kendi aileni kurmana bak.
Sevgilimle karşılaşana kadar hep onlara karşı durdum evlenmiycem ben tek yaşıycam tek ölcem diye hep sevdiğim beni ikna etti güvendim allah hakkımda hayırlısını nasip etsin

Ben bunları kv veya sevgilimden dnlemedim iş arkadaşları komşuları herkes kötüleyemez değilmi arada 1 2 kişi çıksa sizin gibi düşünürdüm.

Öyleyse iyi. Akıldan sıkıntısı olmayan biri hersey iyiyken, kv iyiyken, eş cok iyiyken durup durup kendi kendine problem cikarip yuvasini yikmaz bu ihtimal düşüktür. Ondan dedim.
Eminseniz sıkıntı yok.

Öyleyse iyi. Akıldan sıkıntısı olmayan biri hersey iyiyken, kv iyiyken, eş cok iyiyken durup durup kendi kendine problem cikarip yuvasini yikmaz bu ihtimal düşüktür. Ondan dedim.
Eminseniz sıkıntı yok.
eminim kv ile yaşamışlar bir süre sonradan ayrı eve çıkmışlar o süreçte burunlarından getirmiş sonradanda herşeye bahane bulmuş kv evinizi tutun biran önce dedi bana seviyor beni bir kere ters bişeyini görmedim henüz annemden çok iyiliği dokunmuştur bana

Seni dusunmeyen ana babayı sen mi dusuncen?
Anneannen de mi karsi evlenmene?
Birlikte oldugun kisiden eminsen yapın evliliği haber verirsiniz gelen gelir gelmeyen de kendi bilir
Anneannem istiyor sanırım iyi konuştu halamlarda dıuymuşlar biz yaparız herşeyini dediler bakalım sanırım yakındır evlilik süreci.

Bu devirde evlenmek büyük risk. Ne kadınlarımız tahammüllü ne erkekler hoşgörülü. Bunlar aşıldı diyelim: kv, kp, görümce, elti, kayın, enişte vs. hiiç bitmiyor dertleri. Ha kendi ailenden de bıktıysan evliliği bir kurtuluş kaçış olarak görme yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin.
En iyisi hiç evlenme ve kendi ayakların üstünde tek başına dimdik dur. Şimdiki aklım olsaydı ben öyle yapardım en azından..

eminim kv ile yaşamışlar bir süre sonradan ayrı eve çıkmışlar o süreçte burunlarından getirmiş sonradanda herşeye bahane bulmuş kv evinizi tutun biran önce dedi bana seviyor beni bir kere ters bişeyini görmedim henüz annemden çok iyiliği dokunmuştur bana

Bende kv ile yaşasam burunlarindan getiririm. Ne kadarda iyi olsa ev ustune ev olmaz burda da goruyoruz, hayattada goruyoruz. Kadin okadar kotu olsa gidip kvnin evine gelin girmezdi bastan, anlasiriz diye dusunmus demekki.

Birseyler yipranip bittikten sonra ayri evde çözüm olmuyor, gecmis silinemeyebiliyor. Kv ve esin gecmisten ders almislar demekki seni direk ayri eve aliyorlar. Insallah evlenince degismezler ve boyle devam eder. Tahmin ediyordum bir iş oldugunu yoksa cidden hersey iyiyken durduk yere sikinti yaratmaz akli basinda biri,

Bende kv ile yaşasam burunlarindan getiririm. Birseyler yipranip bittikten sonra ayri evde çözüm olmuyor, gecmis silinemeyebiliyor. Kv ve esin gecmisten ders almislar demekki seni direk ayri eve aliyorlar. Insallah evlenincede degismezler ve boyle devam eder. Tahmin ediyordum bir iş oldugunu yoksa cidden hersey iyiyken durduk yere sikinti yaratmaz akli basinda biri,
bende bunu çok düşündüm 2 senedir birlikteyiz 1 yıldır gider gelirim kadınlada bir kere çalıştık sevgilimin kızını getirdi ozaman bana ne hakaretler etti ben bile şaşırdım şimdi kızını kullanıyor resmen nafakyı alıyor telefonlara çıkmıyor çok üzülüyoprum ama ne bileyim kadın kendinde gibi davranmıyordu beni gördüğünde de

Back
X