• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyecek sanirim bu gunler

Bu devirde evlenmek büyük risk. Ne kadınlarımız tahammüllü ne erkekler hoşgörülü. Bunlar aşıldı diyelim: kv, kp, görümce, elti, kayın, enişte vs. hiiç bitmiyor dertleri. Ha kendi ailenden de bıktıysan evliliği bir kurtuluş kaçış olarak görme yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin.
En iyisi hiç evlenme ve kendi ayakların üstünde tek başına dimdik dur. Şimdiki aklım olsaydı ben öyle yapardım en azından..
bende hep bunu düşünüyordum çok aşık oldum yeri geldi babam yeri geldi arkadaşım yeri geldi sevgilim oldu her haliyle efendiliğini ellerinin üzerimde olduğunu yalnız olmadığımı hissettirdi ne diyeyim bilmiyorum ama herşey güzel olcak gibi geliyor bukadar mücadele boşuna olmamalı.

bende hep bunu düşünüyordum çok aşık oldum yeri geldi babam yeri geldi arkadaşım yeri geldi sevgilim oldu her haliyle efendiliğini ellerinin üzerimde olduğunu yalnız olmadığımı hissettirdi ne diyeyim bilmiyorum ama herşey güzel olcak gibi geliyor bukadar mücadele boşuna olmamalı.
İnşallah hep öyle olur ama en ufak tereddütün varsa düzelir diye düşünme zira düzelmiyor daha beter oluyor

İnşallah hep öyle olur ama en ufak tereddütün varsa düzelir diye düşünme zira düzelmiyor daha beter oluyor
ben tek büyüdüm hep düzelir diyebilce bir durumum yokki hayatta öğrettiler bana bunu sadece ailemin olmaması kanadımı kırıyor herzamanki gibi

ben tek büyüdüm hep düzelir diyebilce bir durumum yokki hayatta öğrettiler bana bunu sadece ailemin olmaması kanadımı kırıyor herzamanki gibi
Hayır hayatındaki insanla ilgili tereddütünden bahsediyorum canım

Benim baba rahmetli. Annemle 15 yildir yalnizdik ben evlenene kadar. Gectim karsisina anne ben evlenmek istiyorum dedim. Tanistirayim sizi dedim,olur tabii dedi. Boyle evlenilir, kocaman insansiniz. Ne bekliyorsunuz ki? İlgi alaka bilmemne bos seyler. Siz agzinizi acip konusmazsaniz,gorusmek icin firsatlar yaratmazsaniz kimse sizin pesinizden kosmaz hayat bu
karşıma alıp konuşmadımmı annem bana benm eşimle şu soruynum var şimdi olmaz tanışamam bile dedi babam desen sevgilime gelmem istemiyorum seni demiş hep bi karşıtlık annelik babalık yapmışlar gibi üzüyorlar beni

Sen annenle babanı boşver şimdi. Evlenmeyi düşündüğün kişi nasıl biri onu anlat. Gidişatı belirleyecek kişi o. Senin için doğru biriyse parçalanmış bir aileden çıkıp mutlu bi yuva kurma ihtimalin var. Yok değilse yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.
eski eşiyle bağları koparmış durumda dünya tatlısı bir kızı var tek derdi o evi ayrı annesine bakıyor bi restaurant var işletiyor bende gidiyorum arada sorumluluk sahşibi 2 yıldır birlikteyiz illaki bazı kavgalarımız oldu ama aştık alışma süreciydi onlar herşey geçti gitti.

Sana tek tavsiyem ESINI IYI SEC..
Cunku arkanda ne baba ne anne var..
Biyle durumlari kullanan erkrkrler o kadr cokki??
Baban da yeterince sana sahip cikmadigini gostermis sevdigin kisiye..
Dikkatli ol..
Evlenecegin adami iyi tani bisey oldugunda seni kapinin onune mi koyar yoksa her zaman sahip mi cikar..
Ailen onemli degil sevdigin adam onemli..
Ama ben sunu cok iyi biliuorum..
Sahip cikanin yoksa her yerde ezilen sen oluyorsun..
öyle diyorlar hep her yaşayan bu hep kulağımda elin evladı ele tatlıdır derler bizde dikkat etmeye çalışıyorum

Back
X