Bitmeyen adet kanamasi

dermanara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
25
0
16
İsveç
Merhaba arkadaslar, bundan bir sure once yine bir sikayetimi dile getirmistim. Sikayetim 3 ay adet olamamakti. 3 mayista adetimi oldum bu sefer de kesilmiyor. 3 mayistan beri surekli bir kanamam var. 2 gun once kesildi ama su anda akintim ve kahverengi lekemem var. Su anda bulundugum konum nedeniyle doktora gidemiyorum. Boyle birsey yasayan arkadaslar varsa neler yaptilar nasil bir yontem izlediler bana aktarirlarsa sevinirim.

canım benim adetim hep gününde olur. yalnız bir kaç sene önce 5-6 kilo verdim diyet ürünleri yiyerek o zaman 3 ay adet olmamıştım ama sonradan tekrar düzene girdi bir sorun yaşamadım. çok uzun bir süreçten bahsetmişsin bir kere bu kadar süre kan kaybetmek zaten sakıncalı konumunu bilmiyorum ama ilk fırsatta doktora gitmeyi ihmal etme.bekar olduğum için çok yardımcı olamadım ben evli arkadaşlar belki konuyla ilgili bilgi sahibidir. geçmiş olsun.

Ben de bekarim. Ben de diyet yaptim. Ondan dolayi olmamis olabilirim ve cok ruhsal degisimler yasadim, yer degistirdim, hava degisikligi stres hep etkileyen faktorler.. adet olmamayi anlarim da bu kadar sure kanamamin olmasi normal degil bence de ama cok siddetli bir kanama degildi damla damla idi. simdi o kesildi akinti ve kahverengi lekelenmeler var.

bu tarz bir olayı bir arkadaşımdan duymuştum sanırım emin olamadım o da çok fazla kilo verdi böyle değişimler mi çok etkiliyor bilemedim diyet bisküvileri tüketiyor hep :s iltihap mı kaptın acaba bilemiyorum ki ya da anatomik bir durum mu var acaba yani vajen duvarı falan mı zedelendi ki polip falan olsa ya da miyom böyle mi olur bilemiyorum ama çok yakın bir tanıdığımda miyom var ve aşırı kanama yaptı 2 kere öyle az az değil yani. sen evli olmadığın için muayene olmaya çekiniyorsan eğer bayan doktor falan araştır bari ya da internette doktorlara soru sorulan bir site var ona üye ol bir jinekoloğa danış en azından. bir de bakireleri muayene etmek için özel spekulumlar var ben hiç gitmedim doktora ama biliyorum olduğunu yani ondan da çekinme. neyse umarım sadece psikolojiktir.

Benimde stresten kaynaklanan nedenlerden dolayı sanırım düzenim bozuldu .. erken regl oluyorum ve 10 gün sürüyor :/

Benim sukur kesildi ama akintim devam ediyor. Neyin nesidir bilemedim. En kisa zamanda doktora gorunecegim. Sonuclari sizinle paylasirim.

Benim sukur kesildi ama akintim devam ediyor. Neyin nesidir bilemedim. En kisa zamanda doktora gorunecegim. Sonuclari sizinle paylasirim.

merhaba bende de aynı şikayet var konu açmıştım dolasırken gördüm.
sonuçları paylaşırım demişsiniz naptınız geçti mi ?
şuan çok çaresizim de

Sizde sonuç nedir. Bir yıl olmuş ama.. Doktora falan gittiniz mi ?

Evet doktora gittim hersey normal pko olduğu için doğum kontrol ilacı olan yazz kullanıyordum o yapıyormuş zaten ilacın böyle bir problemi varmış şuan qlairista kullanıyorum bi problem yok

Evet doktora gittim hersey normal pko olduğu için doğum kontrol ilacı olan yazz kullanıyordum o yapıyormuş zaten ilacın böyle bir problemi varmış şuan qlairista kullanıyorum bi problem yok

Doğum kontrol hapı sanırım kullandığınız? Bu ilaçla mı kesildi sürekli gelen kanamanız.. Bende de aynı durum var doktora gidecem ama şu sıralar işler çok yoğun kaldı öyle..

Doğum kontrol hapı sanırım kullandığınız? Bu ilaçla mı kesildi sürekli gelen kanamanız.. Bende de aynı durum var doktora gidecem ama şu sıralar işler çok yoğun kaldı öyle..

Evet doğum kontrol ilacı. Ama siz mutlaka bir doktora gidin çünkü benim kanamamin sebebi de yine doğum kontrol ilaciydi. Sürekli ara kanama yapıyordu.

arkadaşlar ben yeni üyeyim çok fazla kilom var diyetteyim benim adetler düzensiz 3-4 ayda bir adet oluyorum ve olduğum zamanda kesilmiyor 1.5 aydır adetim şuuan kesilmesi için napmalıyım kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…