Rüya Yorumları bitmeyen aldatma rüyaları

Tuna0207

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
24
13
32
ya arkdslr sormak istedi m 9 aydr evliym hamileyim ve hamilelikten mi bilmyorm sürekli eşimin beni aldattığı rüyalar görüyorum e haliyle uyandgmda acaba mi diyorum nedendir sizce?

ayyy ben hamileyken çook görürdüm isim isim aklımda kalırdı sabah eşime sorardım ebru kim zeynep kim tabiiii gülerek o bilirdi yine rüya gördüğümü ben ebruyu bilmem ayşeyi bilirim der gülerdik..:KK66:))) bazende uyanırdık anlat hele yine kiminleydim derdi artık espiri olmuştu :KK66:)) geçiyor canım...

Stres falan yok aslında esinle cok sukur çok mutluyum ama her gece rüya görüyorum sinirlenip sabah eşime bagryorm anlyo tabi gülyo sinr oluyorum. Ay canm bazen bende esinle alay ediyorum rüyaknsunda ama ya ggerçekse demekten kendi alikoyamyorm halbuki adam isten eve evden ise gelirken 5 dkgecikmez ah bu kskanclgm :KK43:

Stres falan yok aslında esinle cok sukur çok mutluyum ama her gece rüya görüyorum sinirlenip sabah eşime bagryorm anlyo tabi gülyo sinr oluyorum. Ay canm bazen bende esinle alay ediyorum rüyaknsunda ama ya ggerçekse demekten kendi alikoyamyorm halbuki adam isten eve evden ise gelirken 5 dkgecikmez ah bu kskanclgm :KK43:
bunun için eşinizi kırmayın oluyor ben hamile olmadan öncede görürdüm Dini bütün bir arkadaşa sordum dediki bunu bende çok araştırdım ve alimler birbirleirni çoook seven çiftler bu tarz rüyaları çok görür demişler ...

Hamilelikte o kdr cok şey yasanyor ki bir değil bin derdim var diyesim var ve hepsini yazasm var :))
Sabah eşime uyansam herhalde bende ısırır sinirlenir surat yaparm ama ben uyandgmda o çoktan işe gitmş oluyor :)

bunun için eşinizi kırmayın oluyor ben hamile olmadan öncede görürdüm Dini bütün bir arkadaşa sordum dediki bunu bende çok araştırdım ve alimler birbirleirni çoook seven çiftler bu tarz rüyaları çok görür demişler ...
Sanrm en gzel rüya yorumu bu oldu bana :) sağol cnm sevgsnden Eminem yapmicagndan da ama şeytan işte vesvese veriyor

Sanrm en gzel rüya yorumu bu oldu bana :) sağol cnm sevgsnden Eminem yapmicagndan da ama şeytan işte vesvese veriyor

Evet tamda bunu söyledi arkadaşım şeytan vesvese veriyor dedi ben bunu duyduktan sonra çokkk rahatladım yaniii dediğin gibi sevgisinden eminsen herşey boş rüya oooo her rüya gerçek olsa ...... Sen güzel güzel eşinle birlikte gelecek bebğinizi düşünün...:KK66:))

bende daha cumartesi gecesi gördüm eşimde beni görmüş o ev aldığımızı görmüş ben onun beni aldattığını:KK53: ben rüyamı anlatmadım tabiii

Evet tamda bunu söyledi arkadaşım şeytan vesvese veriyor dedi ben bunu duyduktan sonra çokkk rahatladım yaniii dediğin gibi sevgisinden eminsen herşey boş rüya oooo her rüya gerçek olsa ...... Sen güzel güzel eşinle birlikte gelecek bebğinizi düşünün...:KK66:))
Bende şu an rahatladm desem yeridir sagol canm :)

X