Bitmeyen covid

Covid oldunuz mu?

• Hayir olmadım

OY: 42 70,0%
  • Evet oldum

OY: 17 28,3%
  • 1 den fazla covid oldum

OY: 1 1,7%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Evet bir yerde okumustum .stres yasanyanlar daha agir atlatiyormus hastaligi.
Ben de asilarimi oldum . Maske ile gorusmelerimi yapmaya calisiyorum . Cok bunaldik artik . İc mekanda da mesafeli oturulursa yine iyi olur tabi.
Anne babama gittigimde yine de mesafeli durmaya calisiyorum . Mecbur gorusecegiz , nereye kadar tek basina yasayacagiz.
Yalniz kalmakta ayri stres sebebi

Amin ins

Şimdi linçleneceğim ama neredeyse korunmuyorum diyebilirim, tek dikkat. ettiğim şey kapalı alanlarda insanlarla uzun kalmamak, sınıflarda pencereler hep açık ve ben pencere önünden uzaklaşmamaya özen gösteriyorum. Kumaş maske kullanıyorum. Pandemi başlamadan hemen önce çok ağır bir soğuk algınlığı geçirmiştim. O zamandan beri hafif soğuk algınlıkları dışında hiç hasta olmadım

Yine de dikkat ediyorsunuz
Bir tanidik ,hic bizim gibi dikkat etmedi. Ne gelenleri yikadi. Ne disarida kolonyayla gezer.
Tek yaptigi disarida maske kullanmak ,aile dışında kimseyle kapali alanda gorusmedi.

disari cikiyoruz. bahcesi olan lokantalarin sakin satini secip yemegede gidiyoruz ama akrabalara ev oturmasina gitmiyoruz onlarida kabul etmedim bebegim erken dogdu bende kalp ameliyati olacagim çunku.

Allah vere arkamdan ne konusmuslardir vaveyla bizi evine cocuk görmeye kabul etmedi diye

En sonunda koronadan ölmezsek zaten hepimizi akıl hastanesine yatıracaklar
Ya sorma ,korona basinda cok fenaydik , korona ile ilgili yazilari okumayi kestik. Eslimizden geldigince dikkat edip ,oluruna biraktik. Yoksa kafayi yiyecektik. Birazda torpuledik kendimizi
Camasirlari makineye atmadan muhakkak havalandiriyorduk . Simdi direkt kirliye atiyorum . Makineye atinca sonucta ellerimi yıkıyorum . Virüste ziplamiyor

Aman bosverin sagliginizdan onemli degil , konuşan konussun.
Bir tanidigimiz dikkat ediyoruz bizde goruselim diyordu. Ben de gorusmek istemiyordum . Evde yani, disarida görüşürüm.
Sonra esi korona oldu, ay iyiki gorusmemisiz dedi kendisi .
Herkeste ayni belirti olmuyor ki. Esinin de pek bir seyi yokmus, bir durumdan dolayi test yaptırmak zorunda kalmis, öyle öğrenmişler.
O yüzden dikkat etmeliyiz

Ve çocuklarda yabani gibi oluyorlar.

Ve çocuklarda yabani gibi oluyorlar.
Cocuklari da maskeli olarak parkta arkadaslariyla gorusturdum.
Evde de gorusmemiz gerektiginde maskeyle durdurmaya calistim . Covid riski beni daha cok korkutuyor.
Onun disinda acik alanda maske kullandirmiyorum . Kapali mekanlara da fazla sokmuyorum cocuklari .

Boyle boyle idare edicez artik , bu illet bitene kadar

Hahaha , bana da gormemişin cocugu olmuş dedıkleri hafta korona oldu komşular :) bebek gorme hıc kabul etmedik, bana kalsa en yakınlarlanbile gorusmem de eşim cok sosyal insan sevgısıyle dolu biri

Benim de bi arkadsım goruselım diye tutturdu, biz kimseyle gorusmuyoruz zaten dedi. Sakın ınanma sakın, sonra ogrendım ki nerlere nerlere gırıp cıkmış , bide deli muamelesi yapıolar aldıklarıma kolonya sıkıuorum diye :)))

Evet bir arkadasim daha bu sekilde oldu. İyi ama o da hafif bir seyde ailesine bulastirmamak icin test yaptiriyor ve pozitif.
Ehehe bize de herkes abarttigimizi soyluyor

Merhaba geçmiş olsun sizlere. Biraz evvel de eşim yaptırdı dr yoktu ama sonucu mail attılar igm yok yazmiyor igg 45 pozitif yazıyor.2020 de martta ilk geldiği gibi ölümden döndü 25 gün hastane 5 gün yoğun bakımda yatti acaba bu değer o zmanaa ait olabilir mi birde önceki hafta grip oldu o an pcr vermedi onun antikor u olabilir mi ama 45 de çok kısa süre için az sanırım daga önce y bakımda yattıgi için antikoru yiksek be uzun sureli korur demislerdi

yüksek alerjik astım anksiyete panık atak hastasıyım kardeşimde kanser birbirimizden başka kimsemiz olmadığı için ufak yeğenımde var mecbur gidip geliyoruz bu yüzden 3 kat değil 300 kat dikkatliyiz apartman içinde dahi çift maske ev kapısından çıktığımız andan el ve yüz bağlantısı asla yok dezenfektan ıslak mendilsiz adım atmam zaten ne misafir ne gezme bunları unuttuk eve giren herşey paketinden çıkar yada yıkanır sabunla beyaz sirke ile heryer düzenli silinir dışarı sonrası kıyafet hemen makinaya bizde banyoya gelen kargolara activex sprey balkonda bekler hemen değmeyiz zaten bugüne geldik böyle şükür ama psikolojide gitti gerçekten ben korkum yüzünden aşı olamadım ama evde herkes aşılı herkese Allah kolaylık versin ama risk grubunda olan aile bireyleri olunca onlara bişi olcak korkusu insanı mahvediyo en ufak bişi hissetsem test veriyorum hemen zaten zaman zaman depresyona giriyorum zaten hayat bize zordu böyle daha çok zor oldu Rabbim en kısa zamanda yok eder inşAllah şu virüsü

birde çevremizde okadar çok covid olan önemsemeyen maske takmayan varki insan gördükçe daha paranoyaklaşıyo işte herkes sorumluluğunu bilse aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…