- 12 Nisan 2012
- 5.370
- 8.141
- 398
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Evet bir yerde okumustum .stres yasanyanlar daha agir atlatiyormus hastaligi.Covidin değil de stresin insanları öldüreceğini düşünüyorum artık.
Taşlarınızı hazırlayın hanımlar. Çünkü ben artık maalesef saldım. Aşılarımı oldum , maskemi takıyorum ama artık daha fazla dikkat edemiyorum. Pandemide doğum yaptım ve o benim psikolojimi çok bozdu.
Artık arkadaşlarımla dış mekanda da iç mekanda da görüşüyoruz. Kalabalık olmuyoruz. Ama açıkçası şunu fark ettim ki sosyalleştikçe çok daha mutlu olmaya başladım.
Amin insBu surecin seneler sürecegini düsünüyorum ki Covit 19 bitse de degisik salgınlar peydah olur acıkcası.Zor dönemlere denk geldi ömrümüz
Covite yakalanma durumunda ise aslında "ben Covite yakalanmadım" demek ası olmadan evvel antikor testi yaptırmadan cok saglıklı degil zira esim kücük bir operasyon gecirmesi gerektiğinden antikor testi de istedik sırf merak ettiğimizden ..Ve antikor testimizin sonucu pozitifti.Rakamda epey yüksekti yani birkac kere gecirmis olabilirsiniz dedi doktor.Biz bu testi yaptırmasaydık hic belirtimiz olmadı anlamazdık.
Maskeleri dogru takarak, hijyen kurallarına uyup sosyal mesafemizi koruyarak kendimizi ve sevdiklerinizi korumaya calısıyoruz.İnsallah bu salgın rakamlar azalarak refaha erdirir.İnsallah okullarımız hic kapanmaz.
Bazen bunalip yada acil yikamiyorum . Bu sefer kullanirken , dokundum diye elimi yikiyorum
Buzdolabına giren hiç bir şeyi yıkamıyorum
Şimdi linçleneceğim ama neredeyse korunmuyorum diyebilirim, tek dikkat. ettiğim şey kapalı alanlarda insanlarla uzun kalmamak, sınıflarda pencereler hep açık ve ben pencere önünden uzaklaşmamaya özen gösteriyorum. Kumaş maske kullanıyorum. Pandemi başlamadan hemen önce çok ağır bir soğuk algınlığı geçirmiştim. O zamandan beri hafif soğuk algınlıkları dışında hiç hasta olmadımSelam herkese . Covid ve covidin etkileri ( hastalik harici, yasamimiza etkileri) artik cok yipratici olmaya basladi. Arkadaslarimla yüzyüze keyifle sohbet etmeyi ozledim .
Ailem harici neredeyse kimseyle gorusmuyorum. Görüştüğümüz kisilerle de genelde disarida , maskeli ortamda görüşüyoruz.
Covid olmadan bugünlere geldik cok şükür.simdi okullar acildi . İki kizimda masallah cok dikkatli . Ama mevsimsel hastaliklarda basladi ne olucak bilmiyorum .
Önümüz kis, mecbur cogunluk kapali ortamlarda olacagiz.Okullarin kapanmasını isttemiyorum. Artan vakalar , yasli annem babam veya cocuklara bulastirma fikri cok strese sokuyor beni.
BAşı sonrasi covidin zaalmasi ümidim vardi. Artik o da kalmadi . Çünkü vakalar azalmiyor v
Biz covid gecirmedik (bildigimiz) cevremde de gecirmeyenler cogunluk.
Simdi ben burdan gecirmeyenler nasıl dikkat ediyoruz ,paylasilmasini rica edicem.
(Dikkat edip , gecirenlerde var farkindayim) Birbirimize destek olarak . Önümüzdeki kış mevsimini rahat atlatmaya cabalayalim .
Ozellikle dogru maske kullanimi ve ellerin temiz tutulmasinin cok koruduguna inaniyorum . Bir de maskesiz görüşülen kisi sayisi ne kadar azsa o kadar az bulas olur diye düşünüyorum.
Yine de dikkat ediyorsunuzŞimdi linçleneceğim ama neredeyse korunmuyorum diyebilirim, tek dikkat. ettiğim şey kapalı alanlarda insanlarla uzun kalmamak, sınıflarda pencereler hep açık ve ben pencere önünden uzaklaşmamaya özen gösteriyorum. Kumaş maske kullanıyorum. Pandemi başlamadan hemen önce çok ağır bir soğuk algınlığı geçirmiştim. O zamandan beri hafif soğuk algınlıkları dışında hiç hasta olmadım
Bazen bunalip yada acil yikamiyorum . Bu sefer kullanirken , dokundum diye elimi yikiyorum
Evet iste cok bunaldim bende . Herkes rahat.Bizler boyle dikkat ederken, insanlarin tedbirsizligi de cok yoruyor.
Riskli hastaligi klanlari kimse düşünmüyor.
Aslinda bu doneme alistim . Maskemle varken her yere gidebilirim . Ama maskesiz ev gorusmesi yapip ,kucumseyenleri ve vakalari gordukce cok üzülüyorum.
Ya sorma ,korona basinda cok fenaydik , korona ile ilgili yazilari okumayi kestik. Eslimizden geldigince dikkat edip ,oluruna biraktik. Yoksa kafayi yiyecektik. Birazda torpuledik kendimiziEn sonunda koronadan ölmezsek zaten hepimizi akıl hastanesine yatıracaklar
Aman bosverin sagliginizdan onemli degil , konuşan konussun.disari cikiyoruz. bahcesi olan lokantalarin sakin satini secip yemegede gidiyoruz ama akrabalara ev oturmasina gitmiyoruz onlarida kabul etmedim bebegim erken dogdu bende kalp ameliyati olacagim çunku.
Allah vere arkamdan ne konusmuslardir vaveyla bizi evine cocuk görmeye kabul etmedi diye
Ve çocuklarda yabani gibi oluyorlar.Evet bir yerde okumustum .stres yasanyanlar daha agir atlatiyormus hastaligi.
Ben de asilarimi oldum . Maske ile gorusmelerimi yapmaya calisiyorum . Cok bunaldik artik . İc mekanda da mesafeli oturulursa yine iyi olur tabi.
Anne babama gittigimde yine de mesafeli durmaya calisiyorum . Mecbur gorusecegiz , nereye kadar tek basina yasayacagiz.
Yalniz kalmakta ayri stres sebebi
Cocuklari da maskeli olarak parkta arkadaslariyla gorusturdum.Ve çocuklarda yabani gibi oluyorlar.
Hahaha , bana da gormemişin cocugu olmuş dedıkleri hafta korona oldu komşular :) bebek gorme hıc kabul etmedik, bana kalsa en yakınlarlanbile gorusmem de eşim cok sosyal insan sevgısıyle dolu biridisari cikiyoruz. bahcesi olan lokantalarin sakin satini secip yemegede gidiyoruz ama akrabalara ev oturmasina gitmiyoruz onlarida kabul etmedim bebegim erken dogdu bende kalp ameliyati olacagim çunku.
Allah vere arkamdan ne konusmuslardir vaveyla bizi evine cocuk görmeye kabul etmedi diye
Benim de bi arkadsım goruselım diye tutturdu, biz kimseyle gorusmuyoruz zaten dedi. Sakın ınanma sakın, sonra ogrendım ki nerlere nerlere gırıp cıkmış , bide deli muamelesi yapıolar aldıklarıma kolonya sıkıuorum diye :)))Aman bosverin sagliginizdan onemli degil , konuşan konussun.
Bir tanidigimiz dikkat ediyoruz bizde goruselim diyordu. Ben de gorusmek istemiyordum . Evde yani, disarida görüşürüm.
Sonra esi korona oldu, ay iyiki gorusmemisiz dedi kendisi .
Herkeste ayni belirti olmuyor ki. Esinin de pek bir seyi yokmus, bir durumdan dolayi test yaptırmak zorunda kalmis, öyle öğrenmişler.
O yüzden dikkat etmeliyiz
Evet bir arkadasim daha bu sekilde oldu. İyi ama o da hafif bir seyde ailesine bulastirmamak icin test yaptiriyor ve pozitif.Benim de bi arkadsım goruselım diye tutturdu, biz kimseyle gorusmuyoruz zaten dedi. Sakın ınanma sakın, sonra ogrendım ki nerlere nerlere gırıp cıkmış , bide deli muamelesi yapıolar aldıklarıma kolonya sıkıuorum diye :)))
Merhaba geçmiş olsun sizlere. Biraz evvel de eşim yaptırdı dr yoktu ama sonucu mail attılar igm yok yazmiyor igg 45 pozitif yazıyor.2020 de martta ilk geldiği gibi ölümden döndü 25 gün hastane 5 gün yoğun bakımda yatti acaba bu değer o zmanaa ait olabilir mi birde önceki hafta grip oldu o an pcr vermedi onun antikor u olabilir mi ama 45 de çok kısa süre için az sanırım daga önce y bakımda yattıgi için antikoru yiksek be uzun sureli korur demislerdiBu surecin seneler sürecegini düsünüyorum ki Covit 19 bitse de degisik salgınlar peydah olur acıkcası.Zor dönemlere denk geldi ömrümüz
Covite yakalanma durumunda ise aslında "ben Covite yakalanmadım" demek ası olmadan evvel antikor testi yaptırmadan cok saglıklı degil zira esim kücük bir operasyon gecirmesi gerektiğinden antikor testi de istedik sırf merak ettiğimizden ..Ve antikor testimizin sonucu pozitifti.Rakamda epey yüksekti yani birkac kere gecirmis olabilirsiniz dedi doktor.Biz bu testi yaptırmasaydık hic belirtimiz olmadı anlamazdık.
Maskeleri dogru takarak, hijyen kurallarına uyup sosyal mesafemizi koruyarak kendimizi ve sevdiklerinizi korumaya calısıyoruz.İnsallah bu salgın rakamlar azalarak refaha erdirir.İnsallah okullarımız hic kapanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?