• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen derdim

Aileniz sizi sokakta bırakmayacaksa, neden bu adamın psikopatlıklarına, şiddetine katlanıyorsunuz? Onların kafanızda dırdır etmesinden daha mı iyi kocanızın yaptıkları? Yavrunuza da yazık, o da tanık oluyor tüm bu şiddet ortamına. Ailenizin yanına gitseniz, yeni bir iş bulsanız, annenizin ya da babanızın çocuğunuza göz kulak olma durumu var mı? Ya da belki o zaman uygun bir bakıcı bakmaya devam edersiniz. Ama şu adamdan kurtulmanız şart. Beklemek, daha çok hırpalanmaktan başka ne getirebilir size ve çocuğunuza?

Eşinizden şiddet göreceğinize ailenizin yanına gidin. Bebeğiniz de görüyor sizi o halde,şu anda anlamlandıramıyor olabilir ama etkileniyor emin olun. Korkuyordur da. Ona bunu yaşatmayın.
Aileniz en nihayetinde gideceğiniz yer. Yeniden işe başlarsınız,bir yerden tutunursunuz ailenizin desteğiyle. Şu an yaşadığınız durumdan daha kötü olamaz.

Sana değil, cocuğa üzülüyorum. Geçen de onca şeye rağmen geri döndün. Bahane arıyorsun hep adamın yaptıklarına. Ben işe girince düzeldi mükemmel biriymiş, benil çalışmamam kızdırmış adamı, yoksa tam bir melek modundaydın. Şu mübarek gün çileden çıkacağım artık.
Sen orada kalmaya devam et. Ama çocuğu kurtarmak lazım o evden. Ben artık ihbar ediyorum sizi. Alsınlar çocuğu sizden.

Ailemin dirdirini cekmek bu adami cekmekten daha hayirli olur benim icin diye düsünürdüm sizin yerinizde olsam. Gidip darp raporu alin. Ailenize toparlanana kadar dönüp sonra ise girip kendinize ev tutarsiniz. Elleri Kopsun .... insallah

Aileniz sizi sokakta bırakmayacaksa, neden bu adamın psikopatlıklarına, şiddetine katlanıyorsunuz? Onların kafanızda dırdır etmesinden daha mı iyi kocanızın yaptıkları? Yavrunuza da yazık, o da tanık oluyor tüm bu şiddet ortamına. Ailenizin yanına gitseniz, yeni bir iş bulsanız, annenizin ya da babanızın çocuğunuza göz kulak olma durumu var mı? Ya da belki o zaman uygun bir bakıcı bakmaya devam edersiniz. Ama şu adamdan kurtulmanız şart. Beklemek, daha çok hırpalanmaktan başka ne getirebilir size ve çocuğunuza?
Çocuğu alıp gidersem öldürmekle tehdit ediyor aileme zarar vermek le :(

Sana değil, cocuğa üzülüyorum. Geçen de onca şeye rağmen geri döndün. Bahane arıyorsun hep adamın yaptıklarına. Ben işe girince düzeldi mükemmel biriymiş, benil çalışmamam kızdırmış adamı, yoksa tam bir melek modundaydın. Şu mübarek gün çileden çıkacağım artık.
Sen orada kalmaya devam et. Ama çocuğu kurtarmak lazım o evden. Ben artık ihbar ediyorum sizi. Alsınlar çocuğu sizden.
Ben bebeğimi de kendimi de çekip kurtaracağım günü bekliyor um merak etme sen .kasım ayında duruşma var sen zahmet edip yorulma evladıma ben iyi balarım beni iyice bunalıma sokmayın ya ben çare arıyorum burada siz benim evladımı benden koparmakla tehdit ediyorsunuz pes doğrusu

Mune Mune ablacım konumu kapatmanı ve üyeliğimi iptal etmeni rica ederim.ben çare ararken bazı insanlar yangına körükle geliyor ben bebeğimi bakarım ölürsem bile kimseye vermem evladımı bu kadar kolay mı ben sağ olacam mesleğim işim gücüm var beni ihbar edip çocuğumu aldırmayla tehdit ediyorlar beni yani benim yeteri kadar derdim var aklım da başımda sadece zamanı bekliyorum .ama bazı insanlar anlamıyor nedense .benim zamana ihtiyacım var .lütfen kimse böyle bir şeye kalkışmasın benim evladımı benden kimse alamaz.

Back
X