Bu konuyu daha önce açmıştım ama; üstün körü , bu sefer bütün ayrıntısıyla anlatacam, günlerdir uyutmayan ve huzursuz eden sorunum Ailem, biz Doguda küçük ilçede yaşıyoruz , babam benim liseye gitmeme izin vermedi, Annem takıntılı , temizlik takıntısı var yıllarca derdini çektim , aynı “Masumlar Apartmanın daki Safiye nin annesi gibi , üstüne evimizden misafir eksil olmadı hala da öyle , halalar 3 tane yillarca yatılı misafir gelip gitme , 2 tane halam bekar biri 65 diğeri 42 yaşında diğer halam eşi vefat etti 1,buçuk sene bizde (o kadar olay var ki üstün körü anlatıyorum ) bende bilmeyenler için 28 yaşındayım, babam kaç defadır beni isteyen herkesi hemen hayır diyerek geri çevirdi , en son biriyle tanıştım mühendis ve huy olarak ta sürekli çalışan biri , kötü özellik olarak ta sinirli olması (bunu da çok çalışmasına bağlıyor) onun dışında kötü bir özelliğini görmedim , ailesi 4,5 defa istemeye geldi babam yine hayır , çocuğu tanımaya fırsat bile vermedi , ek olarak akraba evliliği yapmamı istiyor , çok uzun oldu kusura bakmayın , lütfen yol gösterin , erkek arkadaşım kaçma konusunda fikrimi soruyor , gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert