Bitmeyen dizi bitiyor!

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36
bitmeyen-dizi-bitiyor--1457352.Jpeg

1450'den fazla bölüm yayınlandı...

FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Düzgün ve Olcay Kavuzlu'nun paylaştığı 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan Unutma Beni final yapıyor.

Bugüne kadar 1450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek.Unutma Beni tahminen 1500 küsür bölümlerde Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

Final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması gösterildi.

bitmeyen-dizi-bitiyor--1457352.Jpeg

1450'den fazla bölüm yayınlandı...

FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Düzgün ve Olcay Kavuzlu'nun paylaştığı 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan Unutma Beni final yapıyor.

Bugüne kadar 1450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek.Unutma Beni tahminen 1500 küsür bölümlerde Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

Final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması gösterildi.
hele şükür aliyle ilkay 20 defa şerifle emine 10 defa evlenip boşanmıştır herhalde
ilk seneler izlerdim baktım öyle saçma öyle salak ki bıraktım

darısı deniz yıldızı melihle banuya:KK53:

İzlemiyordum ama senaryonun tükenmiş olması olağan bir durum yani 7 sezondan bahsediyoruz :KK70:
nasıl tükenmesin yav

baş roller birbirleriyle en az 20 kere

diziyle her girenle de 1 er defa evlendi gerisini sen hesap et

hemde 2 sezon izlediğimde böyleydi 7 sezonda evlilikleri ilişkileri yüzü geçmiştir heralde

o onun çocuğu çıkıyor bu bunun çok ilginç ütopik senaryolar:KK53::KK70:

nasıl tükenmesin yav

baş roller birbirleriyle en az 20 kere

diziyle her girenle de 1 er defa evlendi gerisini sen hesap et

hemde 2 sezon izlediğimde böyleydi 7 sezonda evlilikleri ilişkileri yüzü geçmiştir heralde

o onun çocuğu çıkıyor bu bunun çok ilginç ütopik senaryolar:KK53::KK70:
Doğru valla rahat o zaman tüm oyuncularla 100'ü aşkın evlenme,boşanma,küsme,barışma sahneleri yer almıştır. Artık diziyi izleyenler ne olacağını tahmin eder hale gelmiş nerdeyse :KK70:

belli bir süre sonra hem saçmalanıyor hem haliyle yazacak birşey kalmıyor saçma sapan yazmaktansa bitirmeyi seçmeleri akıllıca bir hareket :110:

Bu diziden nefret ederim evet hala oynuyor denk geldim gecenlerde
Senaryo ilk sezonda tukenmis hala uzatmaya calisiyorlar deniz yildizi gibi ankara dizileri hep boyle oluyor sakiz gibi uzatiyorlar oyuncularda tum ankarada cekilen dizileri dolasiyorlar

Şu on senedir yayınlanan ,bıkkınlık getiren dizileri toplu kaldırsalardı:110:

X