- 16 Eylül 2015
- 77
- 35
- 8
İyi geceler herkese hanımlar benim sıkıntım yani sıkıntı dertte demek istemiyorum buna ama başka konu açacak bir yer bulamadım buraya yazıyorum benim 2 oğlum var dünya tatlısı büyük ilk okul 1. Sınıfa gidiyor küçük 15 aylık ikisininde ilgiye muhtaç olduğu zamanlardayız ben ikisiylede ilgileniyorum şükür ama sorun burda değil onlarla ilgilenince ev işleri olduğu gibi kalıyor eşiminde işi çok stresli ve yorucu akşama kadar hem ruhen hem bedenen yoruluyor onada kıyamıyorum bazen yardım istiyorum oda seve seve yardım ediyor ama evin günlük işleri olduğu gibi kalıyor küçük oğlanın tam yaramazlığının üstü bi göreceksiniz masaların tepesinde geziyor indirmedik tencere tava kalmıyor bulaşık makinesini açar açmaz içine girmeye çalışıyor onun gece uykusuda düzensiz ee haliyle o gündüz uyuyunca bende oturduğum yerde uyuyakalıyorum şimdi siz bana ev işlerine yardımcı bayan gelsin diyceksiniz şuanda kredi borcu ödediğimiz için elimizde sıkışık oda imkansız annemde,kayınvalidemde yaşlı inanın evin şuanda okadar dağınıkki sürülmeyen çamaşırlararada hafta 2 kez süpürülen ev, akşamki bulaşıkların sabah yıkanması inanın delirmek üzereyim bana bir akıl verin