Rica ederim anlıyorum sizi, bakın aşağı yukarı herkes aynı şeyleri yaşıyor ki bazı çocuklar cidden daha da zor
Zaman cookkk kötü , ve bu zamanda önemli olan ev temizliği değil fiziken ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek
Ev işi bitmiyor ve siz eve odaklandikca fark edin evladiniz karşı daha agresif olursunuz
Ornegin koltuğu veya haliyi mi batırdı amaaannn batirsin kızımın canı sağolsun silince geçiyor mu evet bitti diyorum geçmese De olur deyip kendimi de rahatlatiyorum.o an kizima kizmiyorum stresli bir anne de olmuyorum
Uç yakın arkadaşım yıllardır evlat istiyor onlari hemen aklıma getiriyorum inanın polyannacilik değil şükrediyorum ama bu duyguyu hep taze tutmak gerek
Çocuk olmasa evim tertemiz olsa ,ister miyim asla. Rabbim.herkese versin inşaallah
Sizde böyle dusunun ,bakın onlar bu yasa bir daha gelmeyecek, keşke kucuk olsalar da yanımızda olsalar dicez ya yıllar çok.cavuk gecmiyor mu okula giden evladiniz varmış Allah ikisini de bağışlasin.
Sanki dün doğmadı mi.okula başladı tamam buyudu say
Dağıtım oynayin.uyudukca da uyuyun dinç anne mutlu evlatlar demek ama ev temiz yorgun anneyi ne yapsın çocuk
Aslında kendimizi koyalım evlatlarimziin yerine , mutlu neşeli anne isterim ben ya ev dagilsin bana ne :)
Kendinizi sık sık motive edin beyin neye sartlanirsa onu yapar
Sis basarirsiniz bunu
hayırlı geceler