Bitmeyen dv işleri:(

Ebruuli84

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
77
35
8
İyi geceler herkese hanımlar benim sıkıntım yani sıkıntı dertte demek istemiyorum buna ama başka konu açacak bir yer bulamadım buraya yazıyorum benim 2 oğlum var dünya tatlısı büyük ilk okul 1. Sınıfa gidiyor küçük 15 aylık ikisininde ilgiye muhtaç olduğu zamanlardayız ben ikisiylede ilgileniyorum şükür ama sorun burda değil onlarla ilgilenince ev işleri olduğu gibi kalıyor eşiminde işi çok stresli ve yorucu akşama kadar hem ruhen hem bedenen yoruluyor onada kıyamıyorum bazen yardım istiyorum oda seve seve yardım ediyor ama evin günlük işleri olduğu gibi kalıyor küçük oğlanın tam yaramazlığının üstü bi göreceksiniz masaların tepesinde geziyor indirmedik tencere tava kalmıyor bulaşık makinesini açar açmaz içine girmeye çalışıyor onun gece uykusuda düzensiz ee haliyle o gündüz uyuyunca bende oturduğum yerde uyuyakalıyorum şimdi siz bana ev işlerine yardımcı bayan gelsin diyceksiniz şuanda kredi borcu ödediğimiz için elimizde sıkışık oda imkansız annemde,kayınvalidemde yaşlı inanın evin şuanda okadar dağınıkki sürülmeyen çamaşırlararada hafta 2 kez süpürülen ev, akşamki bulaşıkların sabah yıkanması inanın delirmek üzereyim bana bir akıl verin

Şuanda gece 1:54 toplamaya çalışıyorum bi nescafe yaptım çok uykum var belki açar büyük oğlan 6 da okula gidecek 1. Sınıf olmasına rağmen ülkenin durumu karışık olduğundan sabahçı yazdılar sabah 6ya kadar ev temizlesem Nasıl olur dayanabilirmiyim bilmiyorum küçükte sabaha kadar 3 yada ; kez uyanık emiyor biri beni çöpe atsın:)

Allah kolaylık versin ev kaybolmayacak kadar toplu olsun yeter :)

Fazlası için kendini hirpalama. Hem çocuklar iyi olacak hem ev temiz olacak hem yemek tam olacak öyle bir hayat yok

Benim bir tane kızım var ama canı sağolsun , anlatamam gormen lazım

Ben kızım ve yemek bu ikiliyi sectim yemeği çeşit çeşit yapıyorum ve kizinla oynayıp güzel vakit geçiriyorum

Eve t olarak adapte olmuyorum

Evini dort dortluk temizleyenler mutlaka birisini eksik yapar su durumd
Nankor işler ev işleri lazım kadar yap kendini halsiz hissedince çocuklara da enerjim kalmayacak

Babası gelince yemegi yediğin gibi at makinaya yada elinde nasıl.yikiyorsan

O arada acelece kahveyi koy ocağa eşinle için çocuklar oyalanır o arada

En azından bulaşık çıkar aradan

Bi plan çiz kendine günlük ne yapman gerek temizlik yapmasan da evi ustunkoru toparla ev daginiksa temizfe durmaz temiz olsa bile

Ama dağınık değilse derli toplu temiz durur işler de büyümez gözünde

Çok teşekkür ederim önerilerin için aynen katılıyorum ev topluysa daha bi temiz görünüyor ev dağınıksa temizlesende göze görünmüyor yani bazen diyorum Allahım başka dert verme diye ama inanki ev dağınıkya sinirlerim alt üst oluyor

Rica ederim anlıyorum sizi, bakın aşağı yukarı herkes aynı şeyleri yaşıyor ki bazı çocuklar cidden daha da zor

Zaman cookkk kötü , ve bu zamanda önemli olan ev temizliği değil fiziken ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek

Ev işi bitmiyor ve siz eve odaklandikca fark edin evladiniz karşı daha agresif olursunuz

Ornegin koltuğu veya haliyi mi batırdı amaaannn batirsin kızımın canı sağolsun silince geçiyor mu evet bitti diyorum geçmese De olur deyip kendimi de rahatlatiyorum.o an kizima kizmiyorum stresli bir anne de olmuyorum

Uç yakın arkadaşım yıllardır evlat istiyor onlari hemen aklıma getiriyorum inanın polyannacilik değil şükrediyorum ama bu duyguyu hep taze tutmak gerek

Çocuk olmasa evim tertemiz olsa ,ister miyim asla. Rabbim.herkese versin inşaallah

Sizde böyle dusunun ,bakın onlar bu yasa bir daha gelmeyecek, keşke kucuk olsalar da yanımızda olsalar dicez ya yıllar çok.cavuk gecmiyor mu okula giden evladiniz varmış Allah ikisini de bağışlasin.

Sanki dün doğmadı mi.okula başladı tamam buyudu say

Dağıtım oynayin.uyudukca da uyuyun dinç anne mutlu evlatlar demek ama ev temiz yorgun anneyi ne yapsın çocuk

Aslında kendimizi koyalım evlatlarimziin yerine , mutlu neşeli anne isterim ben ya ev dagilsin bana ne :)

Kendinizi sık sık motive edin beyin neye sartlanirsa onu yapar

Sis basarirsiniz bunu hayırlı geceler

Yakininizda size yardim edecek bi akraba es dost yok mu? En azindan 15 gunde bir gelip evin genel bi temizligini yapmaniza yardimci olabilirler. Onun disinda gunluk isleri gunu gunune yapmaya calisin az da olsa... cunku birikince altindan kalkilmaz bi hal aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…