Bitmeyen ev işleri bitik ruh hali

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Selam arkadaşlar 11 aylık bir bebegim var evde durmaktan çok bunaldım sürekli aynı şeyleri yapmaktan bitmeyen bir rütinim var kendimi mutsuz hissediyorum maddi durumlardan dolayı Bi ailece biyerlere çok nadir gidiyoruz eşim asosyal biri işten gelir TV başına geçer darlandım bıtbıt beni bunaltır yani stres atar çalışmak istiyorum ama bebegim küçük düzgün Bi işte yok iş olsa bile oğluma bakıcak kimsem yok

komşunuz arkadaşlarınız sosyal bir çevreniz yok mu , çocuğunuz var diye kendinizi hiç bir şeyden mahrum etmeyin bana göre .Ayrıca nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama devlet çalışan annelere kreş açıyor diye biliyorum bayağıda düşük bir ücret karşılığında bakılıyor ama çocuk yaş aralığını bilmiyorum bir araştırın isterseniz , büyüdüğünde çocuğu kreşe verip çalışabilirsiniz.

13 aylık oğlum var calisiyorum ogretmenim. 2 haftalık sömestr tatilinde oğluma evde kendim baktim tirlatmama ramak kalmıştı ki ptesi gunu okullar açılıyor neyse ki. Demem o ki sizi cok iyi anlıyorum.size yardımcı olacak birileri yok mu anneniz kvalideniz vs ara ara gelseler siz de çıkıp bi yürüyüş bi alışveriş yapsanız arkadaşlarınızla buluşup kendimize zaman ayırsanız? Ayda bir iki kez bile olsa cik iyi geliyor tek başına cikmak

13 aylık oğlum var calisiyorum ogretmenim. 2 haftalık sömestr tatilinde oğluma evde kendim baktim tirlatmama ramak kalmıştı ki ptesi gunu okullar açılıyor neyse ki. Demem o ki sizi cok iyi anlıyorum.size yardımcı olacak birileri yok mu anneniz kvalideniz vs ara ara gelseler siz de çıkıp bi yürüyüş bi alışveriş yapsanız arkadaşlarınızla buluşup kendimize zaman ayırsanız? Ayda bir iki kez bile olsa cik iyi geliyor tek başına cikmak
Kayınvalidem yaşlı Bi insan köyde yaşıyorlar ben İstanbuldayım annem evde durmayan Bi insan hep dışarıda Bi işi çıkar ona güvenip düzenli çoçuk emanet edilmez zaten kendide diyo bakamam diye yani kolaylaştıran kimse yok

Kayınvalidem yaşlı Bi insan köyde yaşıyorlar ben İstanbuldayım annem evde durmayan Bi insan hep dışarıda Bi işi çıkar ona güvenip düzenli çoçuk emanet edilmez zaten kendide diyo bakamam diye yani kolaylaştıran kimse yok
Duzenli olarak değil ama ara sıra bıraksanız o kadarcik da mi yardımı olmaz? Insan bir nefes almak istiyor. Ücretsiz izindeyken 2 saat anneme emanet edip kuaföre gittiğimde kendimi cok iyi hissederdim mesela. Hiç olmadi eşiniz h.sonları iki üç saat oyalasin. Artık cok ufak değiller 2 3 saat bebegin alışkın olduğu birine bırakılıp oyalanabilieler

Mesleğiniz nedir. ?
Eğer özel sektör ise bu boşlukta KPSS çalışabilirsiniz
Hem bebek dışında değişik bir uğraş olur.
Hem de sıkılmamış okursunuz. 1 yas grubu içinde kreş var bir iş bulup bebeğinizi kreşe verebilirsiniz.

Benim de 2 bebegim var en zor gecen mevsim kis😂babalari da hasta. Cocuklara bulasmasin diye kendini odaya kapadi. Konusacak kimsem de yok. Isler de bitmiyor. Ama bugunler de gececek diye bekliyorum. Ikisi de kucuk oldugu icin calisamiyorum. Aslinda senin gibi calismak istiyorum. En azindan yaz gelince birini yarim gun krese gondersek hem kizim bir seyler ogrenir hem ben de biraz rahatlarim diye dusunuyorum. Kismet bakalim.

Aynı durumdayım:) öğretmenim 26 aylık oğlum var ve Rabbim sağlık versin ama hergun evde bitmek bilmeyen iş oğlum kafayı yemek üzereydim:) çok şükür ki pazartesi okullar açılıyor

Mesleğiniz nedir. ?
Eğer özel sektör ise bu boşlukta KPSS çalışabilirsiniz
Hem bebek dışında değişik bir uğraş olur.
Hem de sıkılmamış okursunuz. 1 yas grubu içinde kreş var bir iş bulup bebeğinizi kreşe verebilirsiniz.
Canım ben lise mezunuyum aslında iki yıllık üni okumaya karar verdim kitap bile aldım ama çok zor çoçukla ders çalışmak

komşunuz arkadaşlarınız sosyal bir çevreniz yok mu , çocuğunuz var diye kendinizi hiç bir şeyden mahrum etmeyin bana göre .Ayrıca nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama devlet çalışan annelere kreş açıyor diye biliyorum bayağıda düşük bir ücret karşılığında bakılıyor ama çocuk yaş aralığını bilmiyorum bir araştırın isterseniz , büyüdüğünde çocuğu kreşe verip çalışabilirsiniz.
Peki bu birtek devlet isindekiler icinmi geçerli ?

Inan aynı haldeyim çalışmak istiyorum iş yok iş olsa çocuklara bakacak kimse yok bir yere gidecek olsam araç yok eş yok yurt dışına gider ve 2 ayda bir gelir

Bebek bakmak, hergün aynı şeyleri dön başa sar yapmak insanı bunaltıyor evet ama onunla vakit geçirmekte çok güzel :) ama gerçekten iş yerine özleyince zor gelmiyor tüm gün insan robota bağlıyor sıkılıyor

Cocugu alin gunluk disari cikin. Markete gitmek bile iyi geliyor. Komsularinizla gorusun

Back
X