• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen hasret.

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Çok canım sıkkın kızlar. Bilenler vardır sözlenmek ve nişanlanmak için sevgilimin izne çıkmasını bekliyorum fakat bir türlü izin alamadı, bulunduğu yerde telefon çekmiyor günde birkaç kez internete bağlanıp yazabiliyor çok nadir de olsa kamera görüşmesi yapıyoruz o kadar. En son 4 ay önce sürpriz yapıp günübirlik geldi 3 saat filan geçirdik geri gitti. Artık dayanamıyorum hasrete, sosyal medyada herkesin 2 gündür görmediği sevgilisi, nişanlısı için özlemden ölüyor gibi paylaşım yapmalarından, arkadaşlarımın nişanlı ve sevgilileriyle sürekli yaptıklarını hassas olduğumu bile bile gözüme sokmalarından bıktım. Az önce arkadaşıma şaka yollu sanki 1 aydır görmüyorsun 2 gün oldu dedim "ama özledim çok özledim :(((" diyor. Böyle Insanlardan izole olmak istiyorum çok psikolojim bozuluyor ciddi manada. Ne yapmalıyım da kendimi iyi hissedebileyim, sosyal medya hesaplarımı mı kapasam bu psikolojiden çıkana kadar ne yapsam sizce nasıl bu histen kurtulabilirim ?

Çok canım sıkkın kızlar. Bilenler vardır sözlenmek ve nişanlanmak için sevgilimin izne çıkmasını bekliyorum fakat bir türlü izin alamadı, bulunduğu yerde telefon çekmiyor günde birkaç kez internete bağlanıp yazabiliyor çok nadir de olsa kamera görüşmesi yapıyoruz o kadar. En son 4 ay önce sürpriz yapıp günübirlik geldi 3 saat filan geçirdik geri gitti. Artık dayanamıyorum hasrete, sosyal medyada herkesin 2 gündür görmediği sevgilisi, nişanlısı için özlemden ölüyor gibi paylaşım yapmalarından, arkadaşlarımın nişanlı ve sevgilileriyle sürekli yaptıklarını hassas olduğumu bile bile gözüme sokmalarından bıktım. Az önce arkadaşıma şaka yollu sanki 1 aydır görmüyorsun 2 gün oldu dedim "ama özledim çok özledim :KK43:((" diyor. Böyle Insanlardan izole olmak istiyorum çok psikolojim bozuluyor ciddi manada. Ne yapmalıyım da kendimi iyi hissedebileyim, sosyal medya hesaplarımı mı kapasam bu psikolojiden çıkana kadar ne yapsam sizce nasıl bu histen kurtulabilirim ?
Ayni durumlari yasamis biri olarak soyluyorum geciyor. Illa oluyor o nisan dugun falan. Kafana takma. Sosyal medyayi kapatmak cozum degil durumu kabullenmelisin. Herkesin hayat sartlari farkli.

Ayni durumlari yasamis biri olarak soyluyorum geciyor. Illa oluyor o nisan dugun falan. Kafana takma. Sosyal medyayi kapatmak cozum degil durumu kabullenmelisin. Herkesin hayat sartlari farkli.
Yok nişanda bilmem ne de değilim yanımda değil göremiyorum konuşamıyoruz bile adamakıllı o bana ulaşmadan ben ulaşamıyorum. Böyle insanlar da densizlik yapıyor iyice canım sıkılıyor normalde takmam pek hep böyle olduğu için alıştım ama ax önce arkadaşım öyle konuşunca oturdum ağladım

Yaa ama sen bu ilişkiyi seçtin sevdiğin için razısın değil mi?
Ağlayacak kadar büyütme kimse sana inat bir şey yapmıyor.
Uzak ilişkiyi herkes tercih etmez çünkü yurutemeyecegini bilir.

Bu senin tercihin ve aşkın için değer.
Bunu düşün ve rahatla.

Bu isler boyle. Zordur. Ben de cok bekledim agladim. Simdi coluk cocuk sahibi olduk geciyor o gunler de verdigi hissiyat da. Benim yurtdisindaydi. Canim isteyince kafama esince ne gitmek mumkun ne konusmak. Bu dnemler insanin psikolojisini cok yipratiyor sana tavsiyem zamanini oyle doldur ki dusunmeye bile vaktin kalmasin. Durumunu bildigi halde gozune sokan insanlar varsa onlarla mesafe koy. Neler neler duydum ben.
Yok nişanda bilmem ne de değilim yanımda değil göremiyorum konuşamıyoruz bile adamakıllı o bana ulaşmadan ben ulaşamıyorum. Böyle insanlar da densizlik yapıyor iyice canım sıkılıyor normalde takmam pek hep böyle olduğu için alıştım ama ax önce arkadaşım öyle konuşunca oturdum ağladım

çok dramatize etmişsiniz ya hu. gez toz hayatını yaşa. ölüyorum bitiyorum nedir?? eşim görev icabı bi gider gelmezdi günlerce. kucağımda minnoşumla, patlayan su boruları ya da yanlışlıkla kesilen elektriği açtırmak bozulan yiyecekleri temizlemekle uğraşırdım. hala da pek görüşemiyoruz :D siz sosyal medyadaki ergenlere bakmayın.

çok dramatize etmişsiniz ya hu. gez toz hayatını yaşa. ölüyorum bitiyorum nedir?? eşim görev icabı bi gider gelmezdi günlerce. kucağımda minnoşumla, patlayan su boruları ya da yanlışlıkla kesilen elektriği açtırmak bozulan yiyecekleri temizlemekle uğraşırdım. hala da pek görüşemiyoruz :KK70: siz sosyal medyadaki ergenlere bakmayın.
Ölüyorum bitiyorum diye bir şey demiş miyim acaba? Alışkınım aslında ama insanların tavırları hasretimi kamçılıyor ne yapmalıyım demişim hasretimden öldüm diye bir cümle çıkmadı ağzımdan

abartmissiniz. benim en yakin arkadaslarimdan biride uzak mesafe iliskisi icerisinde. konustugumuzda bir haftadir gormedigim sevgilim icin 'cok ozledim kiz adami!' diyorum, oda bana 'zikkimin koku yarin gorecen tamam sus biz ölelimmi' der, guleriz, olur biter.

dostluk boyle biseydir, biseyleri asmaktir, birbirine karsi rahat olmaktir, anlamaktir, anlayis gostermektir.

Yaa ama sen bu ilişkiyi seçtin sevdiğin için razısın değil mi?
Ağlayacak kadar büyütme kimse sana inat bir şey yapmıyor.
Uzak ilişkiyi herkes tercih etmez çünkü yurutemeyecegini bilir.

Bu senin tercihin ve aşkın için değer.
Bunu düşün ve rahatla.
Zaten genelde rahatım çünkü uzun zaman oldu Alışkınım ama böylr insanları gördükçe ve bana nispet yapar gibi söyledikleri yanındaki davranışları gerçekten fazlasıyla canımı sıkılıyor

Bu isler boyle. Zordur. Ben de cok bekledim agladim. Simdi coluk cocuk sahibi olduk geciyor o gunler de verdigi hissiyat da. Benim yurtdisindaydi. Canim isteyince kafama esince ne gitmek mumkun ne konusmak. Bu dnemler insanin psikolojisini cok yipratiyor sana tavsiyem zamanini oyle doldur ki dusunmeye bile vaktin kalmasin. Durumunu bildigi halde gozune sokan insanlar varsa onlarla mesafe koy. Neler neler duydum ben.
Ben de alıştım tabi ki alıştım ve beklemek bişe mutluluk verici ama o insanlar beni perişan ediyor. Şu an anlattığım kişi o da izin alsın ne var bilmem ne yazmış bana sanki durumu bilmiyor gibi..
Neler duydunuz biraz bahseder misiniz ona göre ben de mesafeli yaklaşayım bu kişilere..

abartmissiniz. benim en yakin arkadaslarimdan biride uzak mesafe iliskisi icerisinde. konustugumuzda bir haftadir gormedigim sevgilim icin 'cok ozledim kiz adami!' diyorum, oda bana 'zikkimin koku yarin gorecen tamam sus biz ölelimmi' der, guleriz, olur biter.

dostluk boyle biseydir, biseyleri asmaktir, birbirine karsi rahat olmaktir, anlamaktir, anlayis gostermektir.

Pardon ama anlamadınız bu uzak mesafe ilişkisi değil? Uzak mesafedekini ararsanız canınız sıkılınca. Bizde öyle bir dünya yok.sevgilinize 3 gün ulaşamayın daha doğrusu o size ulaşamasın o zaman ne kadar zor oluyor işte..

Ayrıca dostluk durumu bişe bile "sana değer verse izin alır rapor alırdı" demekle olmuyor.

Zaten genelde rahatım çünkü uzun zaman oldu Alışkınım ama böylr insanları gördükçe ve bana nispet yapar gibi söyledikleri yanındaki davranışları gerçekten fazlasıyla canımı sıkılıyor

Ben de alıştım tabi ki alıştım ve beklemek bişe mutluluk verici ama o insanlar beni perişan ediyor. Şu an anlattığım kişi o da izin alsın ne var bilmem ne yazmış bana sanki durumu bilmiyor gibi..
Neler duydunuz biraz bahseder misiniz ona göre ben de mesafeli yaklaşayım bu kişilere..
Cok sey duydum da. Aklimda kalan: acaba seni oyaliyor mu, istese gelirdi, evlenmek istemiyor herhalde, ay bu sene de mi evlenemediniz, erkekler kadinlardan faydalanmak icin her sinsiligi yapar sirf o yuzden seni idare ediyor falan filan. Insan kendi durumunu bilse de gulup gecemiyor ayni seyleri tekrar tekrar duymak yipratici ama ayni zamanda da insanlarin iyi mi kotu mu oldugunu goteren bir rehber. Bu sayede baya temizlik yaptim hayatimda.

Pardon ama anlamadınız bu uzak mesafe ilişkisi değil? Uzak mesafedekini ararsanız canınız sıkılınca. Bizde öyle bir dünya yok.sevgilinize 3 gün ulaşamayın daha doğrusu o size ulaşamasın o zaman ne kadar zor oluyor işte..

Ayrıca dostluk durumu bişe bile "sana değer verse izin alır rapor alırdı" demekle olmuyor.
illa arkadasinizimi kotuleyelim, onumu istiyosunuz? veya sevgilisini rahat gorebilen insanlarimi suclayalim?

Cok sey duydum da. Aklimda kalan: acaba seni oyaliyor mu, istese gelirdi, evlenmek istemiyor herhalde, ay bu sene de mi evlenemediniz, erkekler kadinlardan faydalanmak icin her sinsiligi yapar sirf o yuzden seni idare ediyor falan filan. Insan kendi durumunu bilse de gulup gecemiyor ayni seyleri tekrar tekrar duymak yipratici ama ayni zamanda da insanlarin iyi mi kotu mu oldugunu goteren bir rehber. Bu sayede baya temizlik yaptim hayatimda.
Inanın az önce aynı şeyleri işittim aynı kişiden. Istese psikolojisi çok bozuk herkes gibi o da rapor alırdı gelirdi nişan yapardı sana bak yapan yaptı o yapmadı diyor. Şaka gibi gerçekten. Yazdığınız her lafı işittim son günlerde.

bence siz psikolog yardımı alın. cevaplarınız bile tutarsız. sanıyorum genel hayatta da sıkıntı yaşıyorsunuz. yoksa sanal da gördüğü paylaşımlarla nişanlısıyla ilişkisini kıyaslayıp psikoloji bozmak(bakın ayrıntılı yazdım ne desem bir kulp buluyorsunuz zira) mantıklı değil.

bence siz psikolog yardımı alın. cevaplarınız bile tutarsız. sanıyorum genel hayatta da sıkıntı yaşıyorsunuz. yoksa sanal da gördüğü paylaşımlarla nişanlısıyla ilişkisini kıyaslayıp psikoloji bozmak(bakın ayrıntılı yazdım ne desem bir kulp buluyorsunuz zira) mantıklı değil.
Genel hayatta çok şükür bir sıkıntım yok. Sadece kafamı nasıl dağıtabilirim diye yazmıştım ama yanlış anlaşıldı. Teşekkürler yorum için.

Evlenin bence,evlenince pek ozlenmiyo,o dolu dolu duygulu hasretli bekleyisler kopamamalar..bol aglamali tutkulu iliski oluyo sana monoton,aksama ne yiycez askimdan tut,bebege bez al bi de ekmek al ile gecen bi iliski oluveriyo..hatta kavgalar tartismalar da monotonlasiyo,birbirnize kusmez kirulmaz darilmaz oluyosunuz git gide.. :/
Benim de esim biz sevgiliyken baska sehirdeydi 1-2 haftada bir bikac saatligine gorusurduk.giderdi geri..
Sonra askere gitti. O gunler kabus gibiydi. Beklemesi endiselenmesi,ac mi kaldi tok mu,su bulamazdi askerde icmeye bazen,bir de hastalanmisti ama yatip.dinlenemiyordu..Emir altinda,istedigini.yapamaz,isteynce arayamazsin.. sagligindan sag salim olmasindan endise.edersin.. :(
Zordu o gunler.. atlattik. Cok ozlemistikbirbirimizi..
Ben biliyorum,anliyorum sizi.. evlendik..bebegimiz de var.. kiymet biliyoruz,birbirmizi seviyoruz ama... eskisi kadar tutkulu degil.malesef. Evet birseyler tukeniyor bence...keske.oyle olmasa...a

Kimsenin inatla bir şey yaptığı yok sanırım. Varsa da hayatınızdan o kişileri engelleyip çıkarın. Ama sosyal medya olsun dışarıdaki insanlar olsun yada arkadaşların olsun, kimsenin tavrını değiştirmesini de beklemeyin. Yanında 1 gün bile olmayan elbet özler yanında olan sosyal medyada da paylaşır sokakta el elede yürür. Herşeyi görmezden gelmek mümkün değil maalesef. Asker yolu beklerken bende böyle çok zorlanıyordum. Geçiyor.

Back
X