• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen hasret.

Evlenin bence,evlenince pek ozlenmiyo,o dolu dolu duygulu hasretli bekleyisler kopamamalar..bol aglamali tutkulu iliski oluyo sana monoton,aksama ne yiycez askimdan tut,bebege bez al bi de ekmek al ile gecen bi iliski oluveriyo..hatta kavgalar tartismalar da monotonlasiyo,birbirnize kusmez kirulmaz darilmaz oluyosunuz git gide.. :/
Benim de esim biz sevgiliyken baska sehirdeydi 1-2 haftada bir bikac saatligine gorusurduk.giderdi geri..
Sonra askere gitti. O gunler kabus gibiydi. Beklemesi endiselenmesi,ac mi kaldi tok mu,su bulamazdi askerde icmeye bazen,bir de hastalanmisti ama yatip.dinlenemiyordu..Emir altinda,istedigini.yapamaz,isteynce arayamazsin.. sagligindan sag salim olmasindan endise.edersin.. :KK43:
Zordu o gunler.. atlattik. Cok ozlemistikbirbirimizi..
Ben biliyorum,anliyorum sizi.. evlendik..bebegimiz de var.. kiymet biliyoruz,birbirmizi seviyoruz ama... eskisi kadar tutkulu degil.malesef. Evet birseyler tukeniyor bence...keske.oyle olmasa...a

Çok uzun zamandır beraberiz o dediğiniz tutku ağlamalar vs yok aslında. Bulunduğu durumu da benimsemiş durumdayım ama bazen neden yanımda değil diyorum sosyal medyada özellikle görünce özeniyorum asla Kıskanmak değil maşallah diyorum hep gözüm dedeğsin istemem kimseye ama bazı arkadaşlarım durumu bile bile bana öyle laflar ediyorlar ki. Arkadaşımın lafını o an geçti diye örnek verdim. Evlenmek çözüm değil ki yine işi bu değişmeyecek. Sadece nasıl kafam dağılır hesaplarımı mj bir süre kapasam ne yapsam vs diye düşündüm ondan yazdım buraya çözüm ne olabilir diye. Dediğiniz gibi o da evlenelim hemen modunda.

Kimsenin inatla bir şey yaptığı yok sanırım. Varsa da hayatınızdan o kişileri engelleyip çıkarın. Ama sosyal medya olsun dışarıdaki insanlar olsun yada arkadaşların olsun, kimsenin tavrını değiştirmesini de beklemeyin. Yanında 1 gün bile olmayan elbet özler yanında olan sosyal medyada da paylaşır sokakta el elede yürür. Herşeyi görmezden gelmek mümkün değil maalesef. Asker yolu beklerken bende böyle çok zorlanıyordum. Geçiyor.

Tabi ki kimse suçlu değil yanlış anlaşıldım. Sadece Bugünlerde hassasım ondan kapasam mı hesapları acaba diye bir Psikolojiye girdim. Ve bana işte istese izin alır gelir yeterince istemiyor demek ki diyen kişilerden izole mi olsam diye düşünmeye başladım ondan fikir almak istedim ne yapmalıyım diye. Teşekkürler yine de.

Kendinizden, karşınızdan ve arada ki sevgiden eminseniz eğer bu insanlardan derhal uzaklaşın. Kafa karıştırıp üzmekten başka işe yaramazlar.

Duymak istediğim buydu. Biraz tartıştık zaten bu ilk mesajda örnek verdiğim kişiyle. Moralin düzelince ara dedi o zaman hiç aramamalı mıyım.. öylece kalsın..

Böyle konuşan insanları uyarın mesela. Ben bizden eminim. Eğer bu şekilde moral bozucu şeyler söyleyecekseniz konuşmayalım ama gerçekten yanımda olup destek vermek istiyorsanızda ben bunları duymak istemiyorum gibi.

Inanın az önce aynı şeyleri işittim aynı kişiden. Istese psikolojisi çok bozuk herkes gibi o da rapor alırdı gelirdi nişan yapardı sana bak yapan yaptı o yapmadı diyor. Şaka gibi gerçekten. Yazdığınız her lafı işittim son günlerde.
Biraz mahalle style olacak ama o konusanlarin hepsi su an imrenip yaranmaya calisiyor. Onlar gezerken biz egitimimize yatirim yaptik. Esim guzel yerlere geldi ben de bebegimi hayata hazirliyorum su an. Herkesin bakisi tavri degisti. Ben de kime nasil davranmam gerektigini ogrendim.

Böyle konuşan insanları uyarın mesela. Ben bizden eminim. Eğer bu şekilde moral bozucu şeyler söyleyecekseniz konuşmayalım ama gerçekten yanımda olup destek vermek istiyorsanızda ben bunları duymak istemiyorum gibi.

Bu daha yapıcı oldu teşekkür ederim bu cümleyi mutlaka kullanacağım :)

Biraz mahalle style olacak ama o konusanlarin hepsi su an imrenip yaranmaya calisiyor. Onlar gezerken biz egitimimize yatirim yaptik. Esim guzel yerlere geldi ben de bebegimi hayata hazirliyorum su an. Herkesin bakisi tavri degisti. Ben de kime nasil davranmam gerektigini ogrendim.

Benim de çevremdeki insanları ona göre seçmem lazım.. işin kötü kısmı bu söylenenlerden etkilenip acaba haklılar mı diye durup düşündüğüm oluyor. Ben de okuyorum çok iyi bir ünivde çok iyi bir bölümde bana bu lafları söyleyenler okuyup da ne yapacaksın git evlen oralarda yalnız bırakma okulu bir ara bitirirsin diyorlar :)

Benim de çevremdeki insanları ona göre seçmem lazım.. işin kötü kısmı bu söylenenlerden etkilenip acaba haklılar mı diye durup düşündüğüm oluyor. Ben de okuyorum çok iyi bir ünivde çok iyi bir bölümde bana bu lafları söyleyenler okuyup da ne yapacaksın git evlen oralarda yalnız bırakma okulu bir ara bitirirsin diyorlar :)
Derler canim derler... Neler derler daha. Sevgilinin yaninda baska seninle yalnizken baska konusurlar.

Çok uzun zamandır beraberiz o dediğiniz tutku ağlamalar vs yok aslında. Bulunduğu durumu da benimsemiş durumdayım ama bazen neden yanımda değil diyorum sosyal medyada özellikle görünce özeniyorum asla Kıskanmak değil maşallah diyorum hep gözüm dedeğsin istemem kimseye ama bazı arkadaşlarım durumu bile bile bana öyle laflar ediyorlar ki. Arkadaşımın lafını o an geçti diye örnek verdim. Evlenmek çözüm değil ki yine işi bu değişmeyecek. Sadece nasıl kafam dağılır hesaplarımı mj bir süre kapasam ne yapsam vs diye düşündüm ondan yazdım buraya çözüm ne olabilir diye. Dediğiniz gibi o da evlenelim hemen modunda.

Tabi ki kimse suçlu değil yanlış anlaşıldım. Sadece Bugünlerde hassasım ondan kapasam mı hesapları acaba diye bir Psikolojiye girdim. Ve bana işte istese izin alır gelir yeterince istemiyor demek ki diyen kişilerden izole mi olsam diye düşünmeye başladım ondan fikir almak istedim ne yapmalıyım diye. Teşekkürler yine de.
Iyi de,duymamalisin herkesi.. o oyle mutludur belki senden kolay yasiyodur herseyi hic zorlanmiyodur.. ama sen kolay yasayacak biri olsan sen de kolayi secerdin.. herkesin tarzi kisligi farkli. Lisedeyken birine platonik asik olmustim baya uzun surmustu sacma bi sekilde,ergenlik iste.. o aralar karsimdaki kisinin haberi bile yoktu. Bi de oyle cocukca masumcaydi ki ilgim,cinsel hic bisey dusunmemistim haberm yoktu oyle seylerden..Kuzenim vardi,bilmem kacinci sevgilisknden ayrilmisti hemen.hop birini buluyodu falan. Bana anlatir dururdu soylegezdik boyle hdiyeler aldi bana falan..Ben de o aralar uzulurdum. O,o kadar sevmiyo ama mutlu olabliyo ben cok sevyorum neden boyleyim diye..
O hesap.sizinki de..

Iyi de,duymamalisin herkesi.. o oyle mutludur belki senden kolay yasiyodur herseyi hic zorlanmiyodur.. ama sen kolay yasayacak biri olsan sen de kolayi secerdin.. herkesin tarzi kisligi farkli. Lisedeyken birine platonik asik olmustim baya uzun surmustu sacma bi sekilde,ergenlik iste.. o aralar karsimdaki kisinin haberi bile yoktu. Bi de oyle cocukca masumcaydi ki ilgim,cinsel hic bisey dusunmemistim haberm yoktu oyle seylerden..Kuzenim vardi,bilmem kacinci sevgilisknden ayrilmisti hemen.hop birini buluyodu falan. Bana anlatir dururdu soylegezdik boyle hdiyeler aldi bana falan..Ben de o aralar uzulurdum. O,o kadar sevmiyo ama mutlu olabliyo ben cok sevyorum neden boyleyim diye..
O hesap.sizinki de..

Haklısınız çocukça işte öyle bir galeyana geldim işte... geçti gitti. Teşekkür ederim gerçekten :)

Sevgiliniz askerlik görevindemi? Degil ise ben acikcasi evli olmasindan süpheleniyorum.

Sonucta uzak mesafeli bir iliski normal da, bu kadar az konusup, görüsebilmeniz tuhaf. Ne demek cep telefonu cekmiyor? Teknoloji caginda yasiyoruz. Hic degil ise normal telefon ile arayabilir. Whatsapp icin telefonun cekmesi bile gerekmez, sadece wifi baglantisi gerekiyor.

Bilemedim, burnuma iyi kokular gelmiyor maalesef.

Back
X