- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
Evlenin bence,evlenince pek ozlenmiyo,o dolu dolu duygulu hasretli bekleyisler kopamamalar..bol aglamali tutkulu iliski oluyo sana monoton,aksama ne yiycez askimdan tut,bebege bez al bi de ekmek al ile gecen bi iliski oluveriyo..hatta kavgalar tartismalar da monotonlasiyo,birbirnize kusmez kirulmaz darilmaz oluyosunuz git gide.. :/
Benim de esim biz sevgiliyken baska sehirdeydi 1-2 haftada bir bikac saatligine gorusurduk.giderdi geri..
Sonra askere gitti. O gunler kabus gibiydi. Beklemesi endiselenmesi,ac mi kaldi tok mu,su bulamazdi askerde icmeye bazen,bir de hastalanmisti ama yatip.dinlenemiyordu..Emir altinda,istedigini.yapamaz,isteynce arayamazsin.. sagligindan sag salim olmasindan endise.edersin..
Zordu o gunler.. atlattik. Cok ozlemistikbirbirimizi..
Ben biliyorum,anliyorum sizi.. evlendik..bebegimiz de var.. kiymet biliyoruz,birbirmizi seviyoruz ama... eskisi kadar tutkulu degil.malesef. Evet birseyler tukeniyor bence...keske.oyle olmasa...a
Çok uzun zamandır beraberiz o dediğiniz tutku ağlamalar vs yok aslında. Bulunduğu durumu da benimsemiş durumdayım ama bazen neden yanımda değil diyorum sosyal medyada özellikle görünce özeniyorum asla Kıskanmak değil maşallah diyorum hep gözüm dedeğsin istemem kimseye ama bazı arkadaşlarım durumu bile bile bana öyle laflar ediyorlar ki. Arkadaşımın lafını o an geçti diye örnek verdim. Evlenmek çözüm değil ki yine işi bu değişmeyecek. Sadece nasıl kafam dağılır hesaplarımı mj bir süre kapasam ne yapsam vs diye düşündüm ondan yazdım buraya çözüm ne olabilir diye. Dediğiniz gibi o da evlenelim hemen modunda.
Kimsenin inatla bir şey yaptığı yok sanırım. Varsa da hayatınızdan o kişileri engelleyip çıkarın. Ama sosyal medya olsun dışarıdaki insanlar olsun yada arkadaşların olsun, kimsenin tavrını değiştirmesini de beklemeyin. Yanında 1 gün bile olmayan elbet özler yanında olan sosyal medyada da paylaşır sokakta el elede yürür. Herşeyi görmezden gelmek mümkün değil maalesef. Asker yolu beklerken bende böyle çok zorlanıyordum. Geçiyor.
Tabi ki kimse suçlu değil yanlış anlaşıldım. Sadece Bugünlerde hassasım ondan kapasam mı hesapları acaba diye bir Psikolojiye girdim. Ve bana işte istese izin alır gelir yeterince istemiyor demek ki diyen kişilerden izole mi olsam diye düşünmeye başladım ondan fikir almak istedim ne yapmalıyım diye. Teşekkürler yine de.