- Konu Sahibi Nur_tanesi
-
leyla artık çocuğun kendisine aşık olduğunu anlamıştı ama boşuna çabalıyordu çocuk çünkü leyla.....
evliydi.............
evli olduğu halde leylada çocuğu seviyordu ama evliydi işte. hemde hiç sevmediği bir adamla. ümitsiz aşktı onlarınkisi. sık sık göz göze geliyorlardı okulda ama birbirlerinin yüzüne bakmaya utanıyorlardı. leyla bu acıyla daha fazla yaşayamayacağını anladı ve..............
kocasıyla konuşup boşanmayı düşünüyordu ama unutuğu mühim iki şey vardııı....
hamileydi ve kocasına borçluydu. borç ödenirdi sonuçta ama ya bebeği ne olacaktı. kocasına söylememeliydi. peki ya sevdiği çocuk onu bu şekilde kabul edecekmiydi. ertesi gün cesaretini topladı ve sevdiği çocukla konuşmaya karar verdi.
"ömer" diye girdi söze.
- ömer, ben..........
evet evet karar vermişti artık kızının adı HUZUR olmalıydı kesinlikleYoga dersinde bi rahatlama bi enerji daha geldi.. Allah Allah ne kadarda huzurluydu.. Bu yüzden acaba bebemin adı huzur mu olsun ki dedi kendi kendine :))
Ama kızına nasıl söyleyecekti ki babanı sev
evet evet karar vermişti artık kızının adı HUZUR olmalıydı kesinliklekızı ona bu dünyada hiç bişeyde bulamadığı huzuru getirmeliydi...
biricik kızına HUZUR'UNA kavuşmak için gün sayıyodu artık
Ama kızına nasıl söyleyecekti ki babanı sev
miyorum diye ,,,, ya da kocasına nasıl diyecekti senden bi kızım olacak diye.....
ama bunu söylemeye mecburdunihayet kendini toparladı ve kocasına konuyu açmayı başardı:82::82:...
dedi ki ben hamileyimve karnımda senin kızını taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?