Bitmeyen kabuslar

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
.. Son 5 yıldır sürekli kabus görüyorum. dualar okuyorum düşünmemeye çalışıyorum ne yapsam fayda etmiyor. Rüyamda bazen eşimle tartışıyorum beni koruyup sahip çıkmadığı için bazen en sevdiklerimin öldüğünü görüyorum üç harfli sandığım kişilerin beni delirtene kadar çığlık attığını görüyorum ve çoğu zaman yılan görüyorum. Bazen hiç bir şey görmememe rağmen korkuyla ve çığlık atarak uyanıyorum. daha önce iki düşüğüm oldu nedeni belli değil henüz. kan pıhtılaşması ve genetik test sonuçları daha çıkmadı. Kabuslarım hamileyken sıklaşıyor sanki belki hamilelik stresinden bilmiyorum yine hamileyim bu kabuslarım onu kaybetmeme sebep olur mu? Ne yapabilirim sizce?

Geçmiş olsun canım hamileliğin ilk aylarında bende çok kabus gördüm artık uyumak istemiyordum doktoruma söyledim hormonlar ile alakalı dedi bende üzerine gitmedim konunun sonra sonra düzeldi ama sen yinede bu derdini doktoruna anlat psikologa da gidebilirsin çok rahatsızlık veriyorsa

cevap vermeyi çok istediğim halde, yazamamak kötü hisettirdi bana, anlatmaya başlarsam banlanırım..
gece yatarken, mutlaka, ayetel kürsi oku, nas felak.. ve en önemlisi, kalktığında, gün içerisinde bunları düşünmemeye çalış..
allah yardımcın olsun.
sağol. okuyarak uyuyorum. Ama hamilelik Stresi var. Annem babamdan uzağım eşimin ailesi biraz değişikler bu durumlarda var ne kadar düşünmemeye çalışsamda aklımda mı kalıyor ne..

Ben lohusayken uykuda çok beter bi şey yasamistim ayrintiya giremiyorum ama oluyor boyle seyler bana bir yakinim korkma korkarsan kurtulamazsin bu düşüncelerden demişti hep cesaretli ol ve korkma içinden hep benim rabbim herseyden büyük herşeye herkese gücü yeter de

Gun icindeki depresif hallerin dusuncelerin rüyalara yansıyor. Bi de her aksam kabus gorcem niyetiyle yatiyorsan. Beni de ölen babaannem rahat bırakmıyor ruyalarimda:KK51: bosluktan sık aklıma geldigine bağlıyorum ben.

Ben lohusayken uykuda çok beter bi şey yasamistim ayrintiya giremiyorum ama oluyor boyle seyler bana bir yakinim korkma korkarsan kurtulamazsin bu düşüncelerden demişti hep cesaretli ol ve korkma içinden hep benim rabbim herseyden büyük herşeye herkese gücü yeter de
eskiden korkmuyordum hatta rüyamda o anda dua ediyordum ve uyanıyordum

Yapısal olarak stresli bir yapınız mı var
İyiki görüyorsunuz bu stresle başa çıkmanın bir yolu diye biliyorum

cevap vermeyi çok istediğim halde, yazamamak kötü hisettirdi bana, anlatmaya başlarsam banlanırım..
gece yatarken, mutlaka, ayetel kürsi oku, nas felak.. ve en önemlisi, kalktığında, gün içerisinde bunları düşünmemeye çalış..
allah yardımcın olsun.
+1 katılıyoruuum

[QUOTE="kazzy, post: uyumadan önce 7 ayetel kursu 7 fatiha oku önce sağa ofle sonra sola önüne arkana yukarı aşağı doğru ofle sirasiyla bunu yaptıktan sonra 3 ihlas 3 felak ,3 nas ,3 kafirun avucun içine okuyup bütün vücudu sivazlayin. Her gecede muhakkak ameneresul okuyun sabaha kadar rahat uyursunuz .

[QUOTE="kazzy, post: uyumadan önce 7 ayetel kursu 7 fatiha oku önce sağa ofle sonra sola önüne arkana yukarı aşağı doğru ofle sirasiyla bunu yaptıktan sonra 3 ihlas 3 felak ,3 nas ,3 kafirun avucun içine okuyup bütün vücudu sivazlayin. Her gecede muhakkak ameneresul okuyun sabaha kadar rahat uyursunuz .
Birer kere okuyorum dediğiniz gibi de yaparım.

Cevap veren yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler Rabbim kötülerden ve kötülüklerden korusun.

Bu tarz seylerin sebebi genellikle metafiziki seyler degil. Cogunlukla hormanlar ve vucudundaki dolasim bozuklugu sebep oluyor. Hormonlar ve dolasim bozukluklari beynini etkiliyor. Netice kabuslar ve baska problemler. Bol bol meyve sebze tuketmeni, ekmek, hamur isi, seker gibi seyleri hic yememeni tavsiye ederim. Faydasini goreceksin.

Ben eşimle tartistigim zaman çok kâbus görürüm,yada halledemedigim konular varsa gece rüyaları mutlaka ama mutlaka yansır. Gecem iyi geçmez dolayısıyla gündüzüm de iyi geçmez.Dönem dönem bunları yaşarım.

Seneler önce psikiyatristim bana kötü rüyalarınızı anlatmayın, yoksa daha çok kabus görürsünüz demişti. Lisede bir dönem hemen her gece, gerçeğe karışan çok kötü kabuslar görürdüm. Doktorun sözü üzerine kimseye anlatmamaya başladım, gün içinde pek düşünmemeye çalıştım. Bir süre sonra düzeldi rüyalarım. Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Uykudan önce güzel şeyler düşünerek ya da kendinizi güzel bir yerde hayal ederek burnunuzdan derin nefes alın, biraz tutup sonra yavaşça verin nefesinizi. Bunu 10-15 kere tekrarlayın, faydasını göreceksiniz. Bir de, yatmadan önce rahatlatıcı bitki çayları içebilirsiniz.

Back
X