Bitmeyen kasık ve yumurtalık ağrısı

muallim27

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
64
61
8
42
Merhaba herkese. Bu ay rahim filmi çektirdim ve hemen arkasından da yumurtlama günlerini değerlendirdik. Aylardır çocuk istiyoruz ama maalesef olmadı. 2 gün önce temizlik yaparken karın alt tarafına bir sancı girdi ve halen devam ediyor. Acaba bebek mi var yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum. Korkuyorum da açıkçası çünkü ağrı geçmiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardım edecek olan?

Canım yinede belki başka Bi sebebi vardır ama bende tecrübebi söyleyeyim.. Şubat ayında bende rahim filmi çekildim o ay acayip bir adet sancısı yaşadım adetliykende çok ağrı im oldu doktorum filmden dolayı demişti.. Ama sen yinede Bi doktoruna danış ciddi bişey olmasın

Doktorum rahim filminde sıkıntıların ilk 3 günde çıkacağını söyledi. Bence de rahim filminden kaynaklı ama sadece olmasını istediğim şeye inanmaya çalışıyorum

Doktorum rahim filminde sıkıntıların ilk 3 günde çıkacağını söyledi. Bence de rahim filminden kaynaklı ama sadece olmasını istediğim şeye inanmaya çalışıyorum
İnşallah bebiş yapıyordur o ağrıları o zaman canım benim.. Benimde çatlatma iğne in 8. Günü bugün bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız

İnşallah bebiş yapıyordur o ağrıları o zaman canım benim.. Benimde çatlatma iğne in 8. Günü bugün bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Umarım istediğin olur. Ben 3 kez çatlatma iğnesi yaptım fakat sonuç olumsuz oldu. 1 de tüp bebek o da negatif. Görünürde de hiçbir sorun yok. Ama olmayınca olmuyor. Ama senin inşallah pozitifle sonuçlanır

Umarım istediğin olur. Ben 3 kez çatlatma iğnesi yaptım fakat sonuç olumsuz oldu. 1 de tüp bebek o da negatif. Görünürde de hiçbir sorun yok. Ama olmayınca olmuyor. Ama senin inşallah pozitifle sonuçlanır
Benimde 3. Kez denemem canım tabi öncesi de var tedavi olmadan ama.. ilk ay iğne Yoktu 2 aydır iğne de yapıyorum ama bakalım inşallah olur.. Yumurtlama tembelliği var benim bu ay Klomene rağmen geç gelişti yumurtam inşallah olur ikimizinde olucak inşallah Morelini bozma psikolojik olarak yıprandık evet ama sabır lazım Allah ım herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…