• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen lekelenme yaşayan varmı?

selanikgelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
153
124
53
36
Merhaba arkadaşlar.05.05 te transfer oldum. transerın 6. günü pembe lekelenmem oldu. daha sonra 9.günü 2-3 pedi doldurur şekilde kanamam oldu. buna rağmen test günümde beta hcg 554 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarladıgımda da 1408 çıktı. ama her gun mutlaka kahverebgi ara ara lekelenmem oluyor. doktor normal dıyor. ancak dış gebelıkten cok korkuyorum. kasık agrısı hıcbırseyımde yok. ne yapacagımı bılemıyorum.bu durumu yaşayanlar varmı

Kahverengi akıntı normal çünkü kanaman olmuş durmuş ve içeride kalan kan bir şekilde dışarı çıkıyor o yüzden kahverengi geliyor. Ben 14. Haftama gireceğim en başından beri kanamalarım oluyor geçen gün yine oldu ama geçti şükür korkmayın sağlıkla ilerlesin inşallah ♥️🤲🏻

normalde 2 günde bir 100 mg progestan iğne ve fitil kullanıyordum. fitili kesip her gün 100 mg kalçadan iğneye geçtik. size doktorunuz neden oldugunun sebebını söyledımı acaba. cok yenı oldugu ıcın benım henuz ultrasonda göremedık o yuzden ne oluyo ne bıtıyo bılmıyorum. doktorda normal dıyor ama ben dış gebelıkten korkuyorum

normalde 2 günde bir 100 mg progestan iğne ve fitil kullanıyordum. fitili kesip her gün 100 mg kalçadan iğneye geçtik. size doktorunuz neden oldugunun sebebını söyledımı acaba. cok yenı oldugu ıcın benım henuz ultrasonda göremedık o yuzden ne oluyo ne bıtıyo bılmıyorum. doktorda normal dıyor ama ben dış gebelıkten korkuyorum
Benim aktif kanamam oluyordu Dr günde 3 defa 200 lük progestan kullanmam gerektiğini söyledi iğneye gerek yok sen sadece fitile devam et demişti. Kanamaların sebebi de yok Dr bebeğin sağlıkliysa geçecek demişti çok şükür Rabbime geçti. Sizin de geçecek inşallah kendinizi strese sokmayın herşey gönlünüzce olsun 🤲🏻♥️

Back
X