Bitmeyen Lohusa Kanamasi

Bayan_kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
26
-4
86
29
Meraba arkadaslar ben 34 haftalik hamileyken plesanta ayrilmasi nedeniyle sezeryan dogum yaptim hamileligim bastan beri riskliydi plesanta ilk rahmi kapatiyodu sonra biraz daha sag tarafa yerlesmis dediler dogum yaptim ilk 15 gun kanamam oldu sonra bidaha olmadi 35 gunden sonra cok kanamam oldu 9 gun surdu biraz daha azaldi hala kanamam devam ediyor cok degil ama genede kanamam var 49 gun oldu dogum yapali normal mi acaba illa 4o gunde bitmesi mi gerekiyo

Doktora gitmediniz mi arkadaşım hir sıkıntı yoktur inşallah.

Canım benimde doğumdan sonra ilk günlerde kanamam oldu daha sonra 40 bitince oldu 40 kanaması derlermiş olurmuş öyle benimde uzun sürdü ve regl olunca kanamalarım 9-10 gün sürüyordu yeni yeni 4 5 güne indi 21 aylık bebeğim yani doktorum emzirdiğim için düzensizlikler kanamalar gecikmeler olabileceğini söyledi ben normal doğum yaptım belki kanamalarımı etkilemiştir sende bir doktora görün istersen ama önemli bir şey yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…