Bitmeyen Lohusa Kanamasi

Bayan_kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
26
-4
86
29
Meraba arkadaslar ben 34 haftalik hamileyken plesanta ayrilmasi nedeniyle sezeryan dogum yaptim hamileligim bastan beri riskliydi plesanta ilk rahmi kapatiyodu sonra biraz daha sag tarafa yerlesmis dediler dogum yaptim ilk 15 gun kanamam oldu sonra bidaha olmadi 35 gunden sonra cok kanamam oldu 9 gun surdu biraz daha azaldi hala kanamam devam ediyor cok degil ama genede kanamam var 49 gun oldu dogum yapali normal mi acaba illa 4o gunde bitmesi mi gerekiyo

40 kontrolune gitmediniz mi?Dogumdan sonra en gec 3 sy icinde kontrole gitmeniz gerek8yor.Ic organlar vs toparlanmismi vs bakiliyor.Kanama tamda 40.gunde bitiyor ve 40 gun suruyor.Sizde kesintili olmus, bence bir doktora danisin.

İlk 1 hafta icinde gitmistim muayene bebegim kuvezde kaldigi icin aklim hep ondaydi doktor cagirdimi cagirmadimi hatirlamiyorum bende korkudan gitmek istemedim hani kanama biterse diye de bekledim ama baya geliyo bitmek yerine yarin gitcem insallah bisey cikmaz

Meraba gittim kontrole ultrasonla bakti bi problem yok dedi herkezde ayni olmaz kimisinin uzun suruyo dedi ilac yazdi kanin kesilmesi icin baskada bisey demedi

Hatta ilac yazmayim kendi kendine kesilir bi sure daha bekle dedi ben yazin dedim ilac kanamam fazla oldugu icin

Tsk ederim evet oyle oluyomus bende parca kaldiysa diye korktum bebegim iyi cok sukur kuvezde kaldi ciktik toplamaya basladi kendini

Meraba arkadaslar ben 34 haftalik hamileyken plesanta ayrilmasi nedeniyle sezeryan dogum yaptim hamileligim bastan beri riskliydi plesanta ilk rahmi kapatiyodu sonra biraz daha sag tarafa yerlesmis dediler dogum yaptim ilk 15 gun kanamam oldu sonra bidaha olmadi 35 gunden sonra cok kanamam oldu 9 gun surdu biraz daha azaldi hala kanamam devam ediyor cok degil ama genede kanamam var 49 gun oldu dogum yapali normal mi acaba illa 4o gunde bitmesi mi gerekiyo
Canım bende normal doğum yaptım ama aynı senin gibi oldu doğumdan 20 gün sonra kontrole gittim doktorum herşey gayet normal dedi. Ama benim kanamam 40 günü geçtiği halde kesilmedi sonra başka bir doktora gittim rahimde kalınlaşma var kürtaj yapcaz dedi araya hafta sonu girdi kanamam kesildi bende korktum gitmedim doktora. Sonra çok aşırı bi kanama geldi acile gittim doktor adet döngüsünr dönüyor kürtaja gerek yok dedi şuan normal adet döngüme döndü istersen sende bi doktora görün

Back
X