Bitmeyen problemler..

Daha once attim nişan..tayin isteyecegi yer belli hatta benim memleketimde memur kendisi..annesi yanimda dedi evlensin memlekete dönecez diye evleri var memlekette ailesi orda kaliyo ama suanlik bunun yanindalar..olduklarj memleket tutucu benimki sahil kesimi daha rahat ailesi birkac aydir burda dugun islerinide halledip doneriz artik diyip duruyordu annesi..

Annesi benim yanimda birkac kez herkes benden uzak otursun huzurlu olsun diyip durdu..evli ablalarina pek gitmez rahat edemez..bu bekar diye suan yanindalar evlensinde bizde döneriz diyodu kadin yanimda..sadece cocuk oyuncagina döndu olay diyo annem..biz dugun istemedik bu sene olsun diye diretmedik israr eden kendisj surekli tarih verip erteleyen kendisi artik yeter diyo

28 yasindayim..tavrimi koymayi dusunuyorum bugun nobette yarin birsey cikmazsa plan yapmistik aslinda oturup adam akilli konusacam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…