Bitmeyen regl

Merabatelevole3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
54
10
8
30
Merhabalar 20 ekimde antibiyotik başlamıştım 20 lik diş ameliyatı oldum 9 ekimde mantar enfeksiyonu oldum aşırı kaşıntı akıntı döküntü oldu 13 ekimde regl oldum 18 inde bitti birliktelik yaşadım eşimle 19 unda tekrar kan geldi akıntı şeklinde ara ara belimde ve kasığımda ağrı oluyor test yaptım negatif çıktı sonra kanlı akıntı gitti pembeye döndü sürekli su gibi pembe akıntı geliyo sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşırım ıslancak şekilde sulu. Başına böyle bişey gelen var mı ilk defa yaşıyorum bunu

Merhabalar 20 ekimde antibiyotik başlamıştım 20 lik diş ameliyatı oldum 9 ekimde mantar enfeksiyonu oldum aşırı kaşıntı akıntı döküntü oldu 13 ekimde regl oldum 18 inde bitti birliktelik yaşadım eşimle 19 unda tekrar kan geldi akıntı şeklinde ara ara belimde ve kasığımda ağrı oluyor test yaptım negatif çıktı sonra kanlı akıntı gitti pembeye döndü sürekli su gibi pembe akıntı geliyo sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşırım ıslancak şekilde sulu. Başına böyle bişey gelen var mı ilk defa yaşıyorum bunu
Merhaba , aşı oldunuz mu yakın zamanda?

Evet gerçekten çok haklısınız bu konuda ama korkuyorum işte oraya gidip kötü bişey duymaktan 😔😔
Evde durup kulaklarınızı kapatınca maalesef düzelmiyor kötü şeyler. Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi. 4 gündür hastanede yatıyorum enfeksiyon tedavisi için. Ertelemeyin.

Merhaba bence kan testi yaptırın düşük kanaması gibi anlatıyorsunuz . Benim düşük kanamamda böyle olmuştu . Gebe oldugumu öğrenmesem böyle sanardım

Back
X