bitmeyen regl

helinxxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
12
8
1
19
16 yaşındayım ve ilk defa nisan ayında 18 gün süren regl oldum korkup doktora gittim prolaktin 32 çıktı ultrason temizdi. başka doktora İnternet üzerinden sorduğumda bu seviyedeki prolaktinin yapmiycagini söyledi. bu ay yine 12. gunumdeyim sizce bir çözümü var mıdır? yaşım daha küçük düzensizlikleri olmasi normal mi. korkuyorum ölene kadar böyle kalicam diye

İyi bir doktora git canım.. belki de kist falan vardır.

Benimde boyleydi canim özel devlet gezmedigim hastane kalmadi verdikleri ilaci da kullandim ama duzelmedi en son tıp fakültesine gittim oradi iyi geldi sonrasinda duzene girdi. Doktorlar yaşında etkisi oldugunu soylemislerdi senin yaslarindayken bana

tip fakültesinde naptilar

Kan tahlili ve rontgen yapmislardi ama ben 5 yil once 20 yasimdayken gitmistim. Daha iyi degerlendirmisti tip fakultesi asistani profu daha iyi ilgiliydi ve bilgi vermislerdi
ilacla mi duzeldi. ölene kadar böyle gidicem diye korkuyorum. ve sence stresle alakası var mıdır

ilacla mi duzeldi. ölene kadar böyle gidicem diye korkuyorum. ve sence stresle alakası var mıdır
Stresle alakasi var tabiki de stres yapmamaya çalış ve hayır ölene kadar oyle gitmiyor zamanla duzene giriyor bundan emin olabilirsin. Doktorunla konus ilacla belirli bir sekilde duzene koyuyorsun da benim ilacla düzelmedi tıpta doktorumla konuşup rahatladiktan sonra stressiz duzenli bir yaşam sonucunda duzene girdi en azından suan duzenli ve ilac kullanmıyorum

Troit de etkiler ona da baktır bence.

yarin yine randevum var umarım hersey yoluna girer. duaların benimle olsun

Hiçbir şey olmaz yaa, bende de oldu 23 yaşında falanken. Doktor ilaç verdi. Neden olmuştur,dedim 'olur böyle arasıra' dedi:)
Hakkaten de şimdi 31 olacam, daha da olmadı,bir sorunum da yok yani.
Çok kafaya takacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Git doktora kesmesi için ilaç versin. Bu kadar bekleme

inşallah düzelir dua edin olur mu

Bana da olmuştu yeni yeni adet gördüğüm zamanlardı memlekete gitmiştik gitmeden hemen 1 hafta önce adet olmuştum bitmişti. Köye gittikten 1 hafta sonra tekrar olmuştum ve çok uzun sürmüştü. 1 ayda 2 kere adet görmüştüm. Ondan sonra daha hiç öyle bir şey olmadı. Sen yine de git bir tahlillerine baktır ama korkma çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum. :)

senin yeni adet oldugun icin olabilir. Ben ilk adetimi 14 yaşında gördüm. ve bu zamana kadar sorun yoktu. bu mart ayı aşırı stres yaptım ama bu kadar etkiler mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…