Bitmeyen regl

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar 55 gün önce sezeryanla doğum yaptim.
Yaklaşık 10 gündür regl görüyorum kirkimdan hemen sonra regl oldum ve hala devam ediyor.
Kırmızı kan gelio yogun.
Ben doktor tavsiyesi adına depo provera vuruldum 3 aylık korunma ignesi bundan 25 gün evvel.
Acaba o mu etkiledi regl dusunmeden edemiyorum doktora gidicem eşim izin alabilirse.
Sizin başınıza geldimi böyle bişi dogumdan sonra regl olan kaç gün sürdü ?

canım bunu bir derdim var sayfasına aç bence, kadın doğum forumunu çok izleyen yok, sonuçta seninki de dert sayılır, herkes öyle yapıyor diğer foruma açtım ama cevap alamadım o yüzden buraya açıyorum konuyu diye yazıyorlar :)

canım bunu bir derdim var sayfasına aç bence, kadın doğum forumunu çok izleyen yok, sonuçta seninki de dert sayılır, herkes öyle yapıyor diğer foruma açtım ama cevap alamadım o yüzden buraya açıyorum konuyu diye yazıyorlar :)

Haklısın aslında Sağol birtanem benim maşallah sizde buyumussunuz daha dün gibiydi sormuştun bana test yapsam mi die :)
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin Cinsiyet ne ?

Haklısın aslında Sağol birtanem benim maşallah sizde buyumussunuz daha dün gibiydi sormuştun bana test yapsam mi die :)
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin Cinsiyet ne ?

aminn canım :)ayyy evet yaa o ilk günler ne güzeldi seninle paylaşmıştım :)) belli oldu canım küçük erkekim geliyor nasipse :) senin bebişin nasıl canım alıştın mı, bazen denk geliyorum grubunda yazışmalarına hevesleniyorum canım, bende ocak annelerine ekliyim :)

aminn canım :)ayyy evet yaa o ilk günler ne güzeldi seninle paylaşmıştım :)) belli oldu canım küçük erkekim geliyor nasipse :) senin bebişin nasıl canım alıştın mı, bazen denk geliyorum grubunda yazışmalarına hevesleniyorum canım, bende ocak annelerine ekliyim :)

Oy oy pasamiza maşallah alıştım birtanem şükür buyuyoruz işte :)

Bende yaptıracaktım iğne ama olumsuz çok şey duyunca vazgeçtim

İçini ferah tut canım yeni doğum yaptın ondandır

Inşallah canım bebek öncesi yasmin le gayet güzel korunuyordum reglimde zamanında geliyordu sasmiyordu ağrı olmuyor. Oda hormon buda hormon ama bilemedim.
Bakalım ne zaman doktora gidersek ozaman kesinlesicek

Selam kızlar 55 gün önce sezeryanla doğum yaptim.
Yaklaşık 10 gündür regl görüyorum kirkimdan hemen sonra regl oldum ve hala devam ediyor.
Kırmızı kan gelio yogun.
Ben doktor tavsiyesi adına depo provera vuruldum 3 aylık korunma ignesi bundan 25 gün evvel.
Acaba o mu etkiledi regl dusunmeden edemiyorum doktora gidicem eşim izin alabilirse.
Sizin başınıza geldimi böyle bişi dogumdan sonra regl olan kaç gün sürdü ?
Bende haziran da dogum yaptım sezaryen oldum. İkinci ay sonu regl oldum. Bi hafta sürdü benim de cok kanamam oldu. Hasta bezi taktım o derece. Şimdi uc günüm geçti olmayı bekliyorum. İnşallah en kisa zamanda olurum.

Bende haziran da dogum yaptım sezaryen oldum. İkinci ay sonu regl oldum. Bi hafta sürdü benim de cok kanamam oldu. Hasta bezi taktım o derece. Şimdi uc günüm geçti olmayı bekliyorum. İnşallah en kisa zamanda olurum.

Benim kesilmedi doktor dün doğum kontrol hapı verdi kesilmesi için.
Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi :(

TE="Visneli_Turtam, post: 42561751, member: 613447"]Benim kesilmedi doktor dün doğum kontrol hapı verdi kesilmesi için.
Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi :KK43:[/QUOTE]
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu

TE="Visneli_Turtam, post: 42561751, member: 613447"]Benim kesilmedi doktor dün doğum kontrol hapı verdi kesilmesi için.
Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi :KK43:
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu[/QUOTE]

Bu emziren anneler için mini pil mis.
Doktor rahatlıkla kullan bunu dedi inş bebegim

UOTE="Visneli_Turtam, post: 42561926, member: 613447"]buradan ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama google yaz mini pil doğum kontrol die bak C ile başlıo[/QUOTE]
Tamam canım çok sağol

Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi :KK43:
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu[/QUOTE]

Bende 6 sene önce bu sorunu yaşadım, reglm 2 hafta sürüyordu doğum kontrol hapı verdi düzeldi tekrar aynı sorunu yaşadım tekrar hap verdi eğer bu sefer düzene oturmazsa başka yöntem uygulucaz dedi şükür düzeldi sorun yaşamadım sonrasında ama çok kilo aldım haplardan dolayı. Nedeni neydi bilmiyorum doktor söylememişti.

E="Meggieee, post: 42562021, member: 175823"]İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu[/QUOTE]

Bende 6 sene önce bu sorunu yaşadım, reglm 2 hafta sürüyordu doğum kontrol hapı verdi düzeldi tekrar aynı sorunu yaşadım tekrar hap verdi eğer bu sefer düzene oturmazsa başka yöntem uygulucaz dedi şükür düzeldi sorun yaşamadım sonrasında ama çok kilo aldım haplardan dolayı. Nedeni neydi bilmiyorum doktor söylememişti.[/QUOTE
Doğum kontrol gebelik Öncesi bi iki ay kullandm kilo almadm. Acaba gebelik sonrası bana da kilo yapar mi bilmiyorum. Benm vücudum kilo tutmuyo. Cok zayıf hamile kaldım. Yirmi iki kilo aldm. Iki haftada on yedi kilo verdim. Keşke biraz kilo kalsaydı dedim. . Bi başlaym bu ay diyorum ama ona da guvenmiurm. Unutursam diye. Bi de haplarsutu azaltymus. İğne de dusunuyrum. Bilmiyorum

Slm kizlar 6 agustosta sezeryan dogun yaptim 40im ciktiktan 2 gun sonra depo provera 3 aylik igneden oldum ertesi gun esimle aganigi falan bi gun sonra kanaman basladi kizim suan 5. Aya giricek ve benim hala asiri ve
agrili kanamam var oyleki cift ped cift kilotla dolasiyorum o derece yani doktor bana brufen diye ilac verdi o ilac kanamami azaltti agrilarimida gecirdi ama ilaci kesince yine kanama cogaliyo bu durumu yasayan varmi aranizda yada bi bilgisi olan ignenin ayida doldu ama kanamam devam ediyo yardiim ediin

Back
X