Bitmeyen sorunlarım :!

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
244
23
98
Kızlar iyi akşamlar ;
Bugün 4 yaşındaki kızımın 29 ekim kutlaması vardı okulunda ilk heyecanım ilk kutlamamız vs neyse ben kaynanagili de davet etmiştim Birgün önceden arayıp da gerçi aramasam da geleceklermiş zaten oda ayrı .. gösteri oldu bitti çocuğum öğretmeninin arkadaşlarının yanında duruyordu bizimkiler resim çekilelim dedi neyse gidip aldım kızımı resim için babaannesi halası vs çektirmek istemedi resim ağladı vs çekilmicem resim diye sonra onların da doğal olarak yüzü düştü zaten gösteri bitmişti diğer Sınıflara geçmişti neyse bunlar gitmek istedi eşim de işe geçecekti giderken bana da dedi ki çok güzel yetiştirmişsin çocuğu diye ben tabi şok oldum bunu 2. Yapışı çocuğun her olumsuz hareketinden beni sorumlu tutuyor eşim de annesine hak veriyor bana da ailemede BÖyle bu çocuk hep diye Allah aşkına hep sorun hep sorun kaos yaratıyor kadın her özel mutlu günümde eski konuları bilenler bilir bıktım yemin ederim kalabalıktayım diye bişey de diyemedim içim içini yedi gün boyu .. siz olsanız napardınız

Benim de 3 yaşındaki oğlumun vardı ama asla kucağımdan inmedi yapmak istemedi, gitmek istemedi koştu durdu. Eşim dedi ki “ya istemiyorsa zorlama gidelim” biz de parka gittik iyice eğlendiler.
Bu yaş çocuklardan ne bekliyorlar acaba? Benim de çektiğim düzgün bi foto yok.
Keşke deseydiniz aynen babasına çekmiş öyle yetiştiriyorum diye. Ne aptal insanlar ya!

siz olsanız napardınız
Laf sokana lafimi sokardim. Icinde kalacağına onun bı tarafında patlasın. Niye karşılığını vermiyorsunuz ki?

Evet tam istediğim gibi yetişiyor ya da çocuğu kendinize sevdiremediniz demek ki falan derdim. Ben niye içime atıp uzulcem

Senin yetiştirdiklerini de görüyoruz diyemedim ona yanıyorum sonradan arayıp bi ayar vereyim dedim ama görmezden gelmek yok saymak onu en büyük ceza dedim aramadım bi süre gidip görüşmek istemiyorum

Senin yetiştirdiklerini de görüyoruz diyemedim ona yanıyorum sonradan arayıp bi ayar vereyim dedim ama görmezden gelmek yok saymak onu en büyük ceza dedim aramadım bi süre gidip görüşmek istemiyorum
Sonradan edilen lafın anlamı kalmaz. Noldu bu kadar mı dertlendin sonradn laf sokuyorsun der ona da cevap veremezsin. Bu maç geçti önündeki maçlara bak

İlla bişey olacak o zamn susma işte sok lafını hiç korkma hele kocandan hiç korkma
Bişey derse sana hakedene hakettiği gibi davranıyorum de çık yani

Kızlar iyi akşamlar ;
Bugün 4 yaşındaki kızımın 29 ekim kutlaması vardı okulunda ilk heyecanım ilk kutlamamız vs neyse ben kaynanagili de davet etmiştim Birgün önceden arayıp da gerçi aramasam da geleceklermiş zaten oda ayrı .. gösteri oldu bitti çocuğum öğretmeninin arkadaşlarının yanında duruyordu bizimkiler resim çekilelim dedi neyse gidip aldım kızımı resim için babaannesi halası vs çektirmek istemedi resim ağladı vs çekilmicem resim diye sonra onların da doğal olarak yüzü düştü zaten gösteri bitmişti diğer Sınıflara geçmişti neyse bunlar gitmek istedi eşim de işe geçecekti giderken bana da dedi ki çok güzel yetiştirmişsin çocuğu diye ben tabi şok oldum bunu 2. Yapışı çocuğun her olumsuz hareketinden beni sorumlu tutuyor eşim de annesine hak veriyor bana da ailemede BÖyle bu çocuk hep diye Allah aşkına hep sorun hep sorun kaos yaratıyor kadın her özel mutlu günümde eski konuları bilenler bilir bıktım yemin ederim kalabalıktayım diye bişey de diyemedim içim içini yedi gün boyu .. siz olsanız napardınız
Halasına çekmiş deseydin

El kadar çocukları yapmak istemedikleri bir şey için zorlayan trip atan büyüklere o kadar kızıyorum ki,sebepte kendi saçma egoları.

Gelmiş görmüşsün izlemişsin işte resmi ne yapacaksın ,sanırsın oxfortttan mezun oluyorda anı kalacak.

Ama kv kadar eşiniz de sıkıntı annesine hak veriyormuş, bana da aileme de hep böyle bu çocuk ne demek ?

Ayar verme işine eşinizden başlayın o değişirse anasının sesi de kısılır zamanla.

Back
X