- 29 Eylül 2020
- 244
- 23
- 98
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Laf sokana lafimi sokardim. Icinde kalacağına onun bı tarafında patlasın. Niye karşılığını vermiyorsunuz ki?siz olsanız napardınız
Sonradan edilen lafın anlamı kalmaz. Noldu bu kadar mı dertlendin sonradn laf sokuyorsun der ona da cevap veremezsin. Bu maç geçti önündeki maçlara bakSenin yetiştirdiklerini de görüyoruz diyemedim ona yanıyorum sonradan arayıp bi ayar vereyim dedim ama görmezden gelmek yok saymak onu en büyük ceza dedim aramadım bi süre gidip görüşmek istemiyorum
İlla bişey olacak o zamn susma işte sok lafını hiç korkma hele kocandan hiç korkmaSenin yetiştirdiklerini de görüyoruz diyemedim ona yanıyorum sonradan arayıp bi ayar vereyim dedim ama görmezden gelmek yok saymak onu en büyük ceza dedim aramadım bi süre gidip görüşmek istemiyorum
Halasına çekmiş deseydinKızlar iyi akşamlar ;
Bugün 4 yaşındaki kızımın 29 ekim kutlaması vardı okulunda ilk heyecanım ilk kutlamamız vs neyse ben kaynanagili de davet etmiştim Birgün önceden arayıp da gerçi aramasam da geleceklermiş zaten oda ayrı .. gösteri oldu bitti çocuğum öğretmeninin arkadaşlarının yanında duruyordu bizimkiler resim çekilelim dedi neyse gidip aldım kızımı resim için babaannesi halası vs çektirmek istemedi resim ağladı vs çekilmicem resim diye sonra onların da doğal olarak yüzü düştü zaten gösteri bitmişti diğer Sınıflara geçmişti neyse bunlar gitmek istedi eşim de işe geçecekti giderken bana da dedi ki çok güzel yetiştirmişsin çocuğu diye ben tabi şok oldum bunu 2. Yapışı çocuğun her olumsuz hareketinden beni sorumlu tutuyor eşim de annesine hak veriyor bana da ailemede BÖyle bu çocuk hep diye Allah aşkına hep sorun hep sorun kaos yaratıyor kadın her özel mutlu günümde eski konuları bilenler bilir bıktım yemin ederim kalabalıktayım diye bişey de diyemedim içim içini yedi gün boyu .. siz olsanız napardınız
Bu joker cümle bunun üstüne kimse bir şey diyemiyor sjdndnhakedene hakettiği gibi davranıyorum de çık yani
Aynen öyle ya fa babasına deseydimHalasına çekmiş deseydin
Niye susuyosun ki. Kız halaya çekermiş deyip çekiliverecektin kenaraAynen öyle ya fa babasına deseydim
En sefdiğim zaten cuk diye oturuyor mikemmel oluyoBu joker cümle bunun üstüne kimse bir şey diyemiyor sjdndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?