Bitmeyen süt

GeminiWoman

🌱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
2.437
3.524
133
Kızlar selam. Benim bi derdim var oğlumu emzirmeyi bırakalı 1sene oldu hâla süt geliyor göğüslerimden sıkınca. Ve bazen uçları sızlıyor ve hassa. 2defa prolaktin hormonu baktırdım normal çıktı. Acaba başka ne olabilir bu konuda bilgili biri varsa bana akıl versin lütfen

Kızlar selam. Benim bi derdim var oğlumu emzirmeyi bırakalı 1sene oldu hâla süt geliyor göğüslerimden sıkınca. Ve bazen uçları sızlıyor ve hassa. 2defa prolaktin hormonu baktırdım normal çıktı. Acaba başka ne olabilir bu konuda bilgili biri varsa bana akıl versin lütfen

Kadın doğum uzmanına sormadınız mı? Testi isteyen doktorun sebebi de bulması lazım.

Parsiyel empty sella diye bi hastalık var doğrudan beyindeki hormonları etkiliyo. Benim de daha hamileliğin ilk haftalarında süt gelmeye hatta kıyafetlerim ıslanmaya başlamıştı herhalde dedim çok sütlü olcam. Doktorlar bu kadar erken olmaz falan dediler. Nitekim yaklaşık 1 ay önce dr beyin mr ında bu olabilir deyince sütün bu kadar erken gelmesini anlamıştım. Bi ona da baktırın derim

Sıkmayın sıktıkça ve uğraştıkça uyarıyorsunuz meme ucunu. Emzirmeyi bıraktıktan sonra hiç dokunmadım 2 bebeğime de zamanla geçti gitti. Sızlama, hassasiyet de sıktığınız için devam ediyor muhtemelen

Teheeeyyy benim 17 sene oldu hala süt gelir sıkınca .. hipofiz bezinde bir sorun olduğu zaman oluyormuş ilaçla tedavisi mümkün ben çok umursamadım ama hata yapıyorum farkındayım bi doktora danışmanız dileği ile

Keşke senin derdin bende olsaydı. Bolca nane, maydonoz ye, limonlu su iç, turşu ye.

Back
X