Selam kızlar
Benim bu ara sıkıntılarım çok. iyi gitmeyen evlilik sağlık sorunları filan üst üste konu açıyorum arkadaşım pek yok ve buraya ihtiyacım var sanırım.
Yakın bir arkadaşım aradı önümüzdeki hafta 3 gün bize gelmek istedi eşiyle beraber. başka şehirde yaşıyor. Ama eşim doktora sürecinde annemi bile zor kabul ettirebildim ki sağlık sıkıntım sebebi ile herneyse işte. o yüzden de arkadaşımı kabul etmedim. Eşimi düşünmek zorundayım ekmek paramız neticede.
Sıkıntım şu sıkıntı da değil aslında sanırım azcık kıskandım mı ne. bu arkadaşım geçtiğimiz yaz evlendi bende evleneli bir yılı geçti. Benim eşim 6000lira civarı maaş alıyor onun eşi 3000 lira maaş alıyor. ben daha parasızlıktan borçtan gözümü açamadım balayına bile gidemedim. Kızın evi benimkinden kat kat güzel eşyalarla düzüldü takısı benim takımdan daha az oldu. Ben ucuz uyduruk ev kurdum kiradayım diye takımda yaklaşık 50bin civarındaydı. Ben bir yıl boyunca bir köye birde istanbula ailemin yanına gittim. Kızın evlendiğinden beri üçüncü tatili ve her gittiğinde minimum üç il geziyorlar. Ya ben anlayamadım insanların çok mu parası var yada ben mi geçinemiyorum garip geldi. sanırım birazda içime oturdu. Ben daha çarşıya inemiyorum tramvayla. Yaklaşık bir aydır da dışarı gezmeye çıkmadım. Ay ne biçin hayat benimki de. Kendi kendime öfkelendim.