- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bütün konularınıza göz gezdirdim, öncelikle inşallah eşinizle evinize taşındığınızda mutlu bir evlilik sürdürürsünüz.
Ben bir kaç şey söylemek istedim sadece,
Kayınvalidenizle, görümcenizle büyük sorunlar yaşamışsınız. Eşiniz de ailesiyle aranızın bozuk olmasından memnun değil anladığım kadarıyla.
Sevmiyor olabilirsiniz, size çok kötülükleri dokunmuş olabilir. Kin, nefret besliyor olabilirsiniz.
Ama eşinizle uzaksınız şuanda, telefondan iletişim sağlıyorsunuz. Eşinizle birbirinizi yıpratmayın derim, çünkü inadından bahsetmişsiniz.
O'nun yıpranması sizin yıpranmanıza, sizin yıpranmanız evliliğinizin yıpranmasına sebep olur.
Umarım yanyana geldiğinizde tüm bu sorunları aşabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun, konularınızın takibindeyim
Ben bir kaç şey söylemek istedim sadece,
Kayınvalidenizle, görümcenizle büyük sorunlar yaşamışsınız. Eşiniz de ailesiyle aranızın bozuk olmasından memnun değil anladığım kadarıyla.
Sevmiyor olabilirsiniz, size çok kötülükleri dokunmuş olabilir. Kin, nefret besliyor olabilirsiniz.
Ama eşinizle uzaksınız şuanda, telefondan iletişim sağlıyorsunuz. Eşinizle birbirinizi yıpratmayın derim, çünkü inadından bahsetmişsiniz.
O'nun yıpranması sizin yıpranmanıza, sizin yıpranmanız evliliğinizin yıpranmasına sebep olur.
Umarım yanyana geldiğinizde tüm bu sorunları aşabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun, konularınızın takibindeyim