Bitmiş evliliğim solan ben.

Davanız ne kadar sürdü? Biraz bu konudan bağımsız ama :) Ben de boşanmaya çalışıyorum ondan sordum.
Ben aralıkta cekismeli açtım davayı sonradan es kişisi darp raporum olduğu icin korktu anlaşmalıya çevirdi işi Nisan ayında da boşandık şükür darısı basınıza olsun

Ben aralıkta cekismeli açtım davayı sonradan es kişisi darp raporum olduğu icin korktu anlaşmalıya çevirdi işi Nisan ayında da boşandık şükür darısı basınıza olsun
En büyük salaklığım rapor almamak oldu. Şu an bu yüzden uzadı çekişiyoruz biz de. Sizin adınıza çok sevindim, yen, hayatınızda her şey gönlünüzce olsun...

2 yillik bi bölüm okuyup ön lisans mezunu olarak kpssye girebilirsin hem sorular cok daha kolay. Daha cok gençsin bi cok şeyi basarabilirsin kafana koysan kizin da büyümüş.

En büyük salaklığım rapor almamak oldu. Şu an bu yüzden uzadı çekişiyoruz biz de. Sizin adınıza çok sevindim, yen, hayatınızda her şey gönlünüzce olsun...
Çok çok teşekkür ederim benim de evlilik boyunca o kadar basiretim bağlanmıştı ki kaç kez siddet gördüğüm halde sustum aileme beni şikayet etti sustum şimdi düşünüyorum da nasıl susmuşum diyorum
En son siddet olayında da ailemin haberi olunca dedim ki rapor alacağım iyi ki de almışım o rapor onun elini ayağını bağladı çok korktu anlaştı ben de birsey istemedim zaten anlaşmalı bir şekilde bitirdik
6 yılımı mahvetti ama bundan sonrası evladımla güzel olacak insallah 🙂
Darısı size olsun bilgilendirin burayı da 🥰

Aile evine dönme fikri rahatsız ediyor bunu anlıyorum ama şimdilik ablanızın kurulu düzenini bozmaya da çok gerek yok

Şimdilik ailenizin yanına gidin eylülde kızınızı okulu başlatın bu ara süreçte de iş arayıp iş bulduğunuzda da bir süre birikim yaparsınız sonra da uygun bir yere ayrı eve de çıkarsınız

Evet ayrı ve bağımsız yaşamak güzel ancak şartları gereksiz yere zorlamak da bizi daha fazla yıpratır örneğin çalışırken çocuğa destek olacak bir ailenizin olması gerçekten büyük bir nimet

Çok çok teşekkür ederim benim de evlilik boyunca o kadar basiretim bağlanmıştı ki kaç kez siddet gördüğüm halde sustum aileme beni şikayet etti sustum şimdi düşünüyorum da nasıl susmuşum diyorum
En son siddet olayında da ailemin haberi olunca dedim ki rapor alacağım iyi ki de almışım o rapor onun elini ayağını bağladı çok korktu anlaştı ben de birsey istemedim zaten anlaşmalı bir şekilde bitirdik
6 yılımı mahvetti ama bundan sonrası evladımla güzel olacak insallah 🙂
Darısı size olsun bilgilendirin burayı da 🥰
raporu devlet hastenesinden mi aldınız bide rapor aldıktan sonra karakola gitmeniz gerekti mi benimde eskiden kalma raporum var ondan soruyorum :(

Aile evine dönme fikri rahatsız ediyor bunu anlıyorum ama şimdilik ablanızın kurulu düzenini bozmaya da çok gerek yok

Şimdilik ailenizin yanına gidin eylülde kızınızı okulu başlatın bu ara süreçte de iş arayıp iş bulduğunuzda da bir süre birikim yaparsınız sonra da uygun bir yere ayrı eve de çıkarsınız

Evet ayrı ve bağımsız yaşamak güzel ancak şartları gereksiz yere zorlamak da bizi daha fazla yıpratır örneğin çalışırken çocuğa destek olacak bir ailenizin olması gerçekten büyük bir nimet
evet haklısınız ablamla yaşama fikrini bende eledim ilk fırsatta bu evden çıkıp annem ve babamla yaşamaya başlayacağım bu esnada iş aramaya da başladım annem yaşlı ama yinede kızıma bakacağını söyledi bakamazsa şehir dışında ablam var bi kaç ay alıp bakabileceğini söyledi işi halledersem kreşler açılınca kızımı rahatlıkla kreşe de veririm çok teşekkür ederim

merhabalar uzun zamandır takip ediyordum ancak yazabilecek gücü buldum kendimde.
6 yıldır evliyim 4 yaşında bi kızım var. 6 yıldır evliyim dememe bakmayın 2 yıldan fazlası ayrı geçti çünkü bir türlü anlaşamıyor ve ortak nokta bulamıyoruz. ilk yıllarda ciddi bir şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm ama işte çocuk olsun düzelir diye bekledim (yalan asla düzelmiyor olan çocuğa oluyor) son zamanlarda fiziksel şiddet uygulamıyor ama psikolojik şiddet tam gaz devam ediyor.
sen malsın sen salaksın bi boktan anlamazsın ve küfürler.. ilişkiye zaten sık girmiyoruz ama afedersiniz sanki tecavüze uğruyormuş gibi hissediyorum kendimi
artık dayanılmaz dediğim noktadayım ruhum acı çekiyor resmen bu defa ailemde yanımda ablam 3 yıl önce eşinden ayrıldı annemlerin evi 2 katlı müstakil altlı üstlü oturuyorlar ailem istersem annem ve babamla,istersem ablamla ayrı bir evde , istersem kendime 1+1 ev tutabileceğim gibi seçenekler sundu herşey aklımda tamam daha da bu evde yaşamak istemiyorum ama ya bundan sonrası?
bir süredir çalışmıyorum iş bulana kadar annemlerle mi yaşasam yoksa ablamla farklı muhitte ev mi tutsak yada en güzeli kendime ev açmak mı olacak o şu an maddi olarak yorar beni yoksa tabiki bende isterim ayrı evim bir evim olsun ama ablamla yaşarsam ablam bana göre kendi düzenini değiştirecek ve sonrasında ayrı eve çıkarsam sorun olacak çünkü ona göre daha büyük ev tutulacak ve bazı eşyalar atılacak çıkmazdayım kızlar ne yapsam :KK43:
Aileniz ayri ev konusunda destekse size once toparlanana kadar ablanizda sonrasinda da ayri eve cikin. Aileniz ne kadar anlayisli olsa da yas ilerledikce elbet bir fikir ayriligi oluyor. Istiyorsaniz yakin bile tutabilirsiniz evi hem calisirken ya da ailenize coxugu birakma durumunda rahat edersisiniz. Aslinda boyle bir imkan sunan bir aile zaten anlayislidir gerci ama siz once onlarla yasayip sonra eve cikma durumunuz biraz zor olur.En iyisi ablada oncelikle kalmak.Ama ablanizla da yasamayin bence.Kendi duzeninizi sunma imkani sunuluyor ve bu cok guzel.Ablaniz duzeni farkli sizinki farkli

İşin içine şiddet girdiği an o iş orda bitmeli! Büyük konuşmak istemem ama çok kırmızı bi çizgi benim için. Üstelik anladığım kadarıyla bir de çocuktan önce olmuş bunlar ve sen üstüne bir de çocuk yapmışsın.

Acileeeen boşanmalısın bence.
Ve eğer kendi evine çıkabiliyorsan şu an, direk öyle yap derim. Zaten senin de istediğin bu. Hem boşa ablanın da düzeni bozulmaz. Ailen de destek nasılsa sana.

Tüm bunları yaptığında kendini çok iyi hissedeceğine eminim. Çocuğunla yeniden başla her şeye. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X