merhabalar uzun zamandır takip ediyordum ancak yazabilecek gücü buldum kendimde.
6 yıldır evliyim 4 yaşında bi kızım var. 6 yıldır evliyim dememe bakmayın 2 yıldan fazlası ayrı geçti çünkü bir türlü anlaşamıyor ve ortak nokta bulamıyoruz. ilk yıllarda ciddi bir şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm ama işte çocuk olsun düzelir diye bekledim (yalan asla düzelmiyor olan çocuğa oluyor) son zamanlarda fiziksel şiddet uygulamıyor ama psikolojik şiddet tam gaz devam ediyor.
sen malsın sen salaksın bi boktan anlamazsın ve küfürler.. ilişkiye zaten sık girmiyoruz ama afedersiniz sanki tecavüze uğruyormuş gibi hissediyorum kendimi
artık dayanılmaz dediğim noktadayım ruhum acı çekiyor resmen bu defa ailemde yanımda ablam 3 yıl önce eşinden ayrıldı annemlerin evi 2 katlı müstakil altlı üstlü oturuyorlar ailem istersem annem ve babamla,istersem ablamla ayrı bir evde , istersem kendime 1+1 ev tutabileceğim gibi seçenekler sundu herşey aklımda tamam daha da bu evde yaşamak istemiyorum ama ya bundan sonrası?
bir süredir çalışmıyorum iş bulana kadar annemlerle mi yaşasam yoksa ablamla farklı muhitte ev mi tutsak yada en güzeli kendime ev açmak mı olacak o şu an maddi olarak yorar beni yoksa tabiki bende isterim ayrı evim bir evim olsun ama ablamla yaşarsam ablam bana göre kendi düzenini değiştirecek ve sonrasında ayrı eve çıkarsam sorun olacak çünkü ona göre daha büyük ev tutulacak ve bazı eşyalar atılacak çıkmazdayım kızlar ne yapsam