Ya yemin ederim bu tarz olaylar o kadar cok var ki. Bir de su bebek doğunca kaynananin annenin gelmesi ,kalması olayı.
Neden?
Nedeeeeeeeeeeeeeeeeeen? Bir neden gösterin bana
Esimin teyzesi dogum yaptı 40 yasında,ilk cocugunu,sezeryan ile doğurdu. Taaa uzaklarda yaşıyor
Kimse de gitmedi yanına.
Trip atiyormus annem baskasi olsa gider vs diye
Ne mi olmus? Komsulari yemek getirmisler.
Kocasiyla bakmış işte çocuğuna .
Ben hayret ediyorum bu meseleye gercekten.
Evet dogum insan vucudu icin zor birsey,yani sezeryansa daha zor sanırım. Dikisler falan.. Ben sosyal medyada da gördüm. Kız 30 yaşında. Gitti dogurdu. Aciklama yapmış,foto altına tek basina olur mu nasil hallediceksin vs diyenler oldu hastaneden çıktık eşimle tek basimiza eve gittik bebegimle lohusaligin tadini cikarmak istedim mi ne vs vs simdi 45 gunluk olduk ablalari vs. Kadin snap atiyordu. Gercekten yaninda falan kimse yoktu. Esiyle buyuttuler cocugu cocuk 2 yasina gircek yani.. simdi bu kadin anormal mi? Bence gayet normal
Burda görüyorum konu aciyorlar yaninizda kim kaldi vs vs diye.
Ay Allah korusuuuuunnnn ne kaynanami ne de annemi istemem. Benim esimin eli ayağı tutuyor. Cok şükür. Et sotede yapabiliyor en kabadayı disardan soyletirim. Evin de daginikligi umrumda olmaz cocugun odası besigi zaten temiz olcak. Valla dertsiz başımıza dert arayan bir milletiz ya
Hadi bir insan annesini yaninda ister. Diyelim ki annesiyle arası da iyi anne de genc geliyor 20 gun kaliyor bu defa da kocasi laf ediyor. Boyle konular da var yani kaynanaya sira gelene kadar.