bitmiyor çilem..

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
komşunun 12 yaşında bir çocuğu var.malum şimdiki çocuklar fazla çabuk masumiyetlerini yitiriyorlar.bu kızcağız da yaşının üstünde kibirli,gözü açık hatta belki biraz da fesat.büyüyünce net lanetin teki olur bu diyebiliyorsun.ama neticede çocuk.
geçen annem buna ''üst kat komşunuz evde mi bir bak ta bana söyleyiver kızım'demiş.o da önce duymazdan gelmiş sonra annem tekrar sesleyince ''bence merdivenleri çıkıp kendin de söyleyebilirsin'' diye tersleyip içeri girmiş.benim mevzudan haberim yok.
neyse kapıya geldi bugün dışarıda kalmış.annesi nerde bilmiyor.benden tel istedi ben de verdim.annem geldi içerden.
çocuk gittikten sonra kavga kıyamet.vay ben aşırı safmışım.küçücük çocuk beni susuz götürüp susuz getirmiş.beni kullanmışmış. sinirden başım çatlıyor.nasıl yatıştırabilirim annemi gerçekten bilmiyorum.tutturmuş o edepsiz kız bana saygısızlık yaptı ama sen ona telefonunu verdin diye.bazen kendimi fazla buluyorum.

annende amma takmış.
ama bazı çocuklar fecı şeytan oluyor. var öyle bir tanıdıgım
gercekten sulu götürüp susuz getırır yanı.

muhabbet komık aslında
ceviz kabugunu bıle doldurmaz boşver :=)

annende amma takmış.
ama bazı çocuklar fecı şeytan oluyor. var öyle bir tanıdıgım
gercekten sulu götürüp susuz getırır yanı.

muhabbet komık aslında
ceviz kabugunu bıle doldurmaz boşver :=)
her zaman böyle büyüyor valla :) komik olmalı ama işte gerilmekten gülemiyorum.

terbiyesizlik yapanla bir olmak zorunda degilsin ki.. niye kullanılmış olasın? bosver, Allah bilsin.. mesafe koy, o kadar..

Sürekli bu yasta ki cocuklardan biseyler istendigi icin sıkılmış olabilir bu durumdan. Ayrica gayet kibar cevap vermis bence :)
Annen abartılı davranmasin, cocukla cocuk olur gibi numara verme nedir yaa

ya tabiki teli vericeksin sonuçta zor durumda kalmış ve sende yardım ettin...
insan öyle bi durumda düşmanına sırt çevirmez..
velhasıl çocuk o şimdi ergen havalarında o yüzden senin annene öyle davranmış olabilir ama annende kaprisliymiş yani onu anladık.. o çocuk annenin hiç bişi diilki kafaya takmaz zamene gençliği böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…