Bitsin artık bu iş....

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
çarşamba mahkemem oldu 28 temmuza attı ... süreç uzadıkça ben daha çok geriliyorum ... neyseki hatırlarsanız arkadaşlar savcı banada dava açmıştı eşimin elini tırmaladığım için... o mahkemeden beraat ettim hakim beni haklı gördü kendini savunmuşsun dedi ve ceza vermedi .. o 5 yıle ertleme cezası aldı ... şikayetçi olsaydım para cezası yiecekti... önce beni suçsuz oldumu söyleseydi hakim şikayetçi olurdum... çok zor mahkeme işi ... çok acı veriyor insana... hele seni deliler gibi seviyorum ölüyorum diyen adamın seni hakime farklı anlatması ... o insanı daha çok yıpratıyo... neyse beni piiman etmiyo eşim boşanmak istediğime... ama çok kötü hissediyorumm kendimi ... nası atlatıcam rol yapıyorum etrafımdakilere...

Canim kusura bakma yanlismi hatirliyorum bilmiyorum ama sen daha önce sevgilinin sana nasil evlenme teklifi ettigini anlatan bir konu acmamismiydin yoksa benmi karistiriyorum?Hatta sevgilinin adi ufukmuydu umutmuydu,ablanla enistenin dairesini ayarlayip sana güzel sürprizler esliginde evlenme teklifi etmisti hani,kafam karist yav:26:
Yinede gecmis olsun,ALLAH yardimcin olsun

yok canım sen karıştırıyosun eşimin ismi ufuk felan değil açtığı konulara bi bak istersen!!!

o değil galiba...
ALLAH yardımcın olsun, psikolojik destek almayı düşünebilirsin.
en çok canımızı acıtan da çok değer verdiklerimizin buna değmediğini anlamamız..

aynen öyle tokat yemiş gibi oluyosun ... ben onun sevgisine aldandım ama en büyük hatayı yapmışım...

yok yok onu ben de biliyorum başka arkadaştı o,hatta sonra banlandı mı üyeliğini mi sildirdi bir şey oldu ona
neyse üzüldüm arkadaşım,inşallah bir an önce atlatırsın bu dönemi.anlaşmalı boşanmalar tek celsede bittiği için insan daha bir rahat atlatıyor bazı şeyleri ama çekişmeli oldu mu zaten sevimsiz olan ve uzayan bir süreç insanı çok yıpratıyor haklısın.anlaşarak boşanamaz mısın acaba?

sanmıyorum canım ya anlaşmalı olmaz... okadar çirkinleştiki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım... biliyorum geçicek ama çok zor kızlar çokkk

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ama geçicek sabırlı ve güçlü olmaya çalış.
öenmli olan senin iyi olman.
bundan sonra çok güzel bir hayatın olur inşallah...

sanmıyorum canım ya anlaşmalı olmaz... okadar çirkinleştiki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım... biliyorum geçicek ama çok zor kızlar çokkk
öyledir boşanırken o seni deli gibi sevdiğini söyleyen adam gider,onun yerine daha önce hiç görmediğin biri çıkar karşına şok olursun şok
boşanma aşamasında çok çirkinleşebilir erkekler çok fazla şaşırma o yüzden
avukatın yok mu onu arayıp anlaşmaya ikna eder belki
senin için bu süreç ne kadar erken biterse o kadar iyi
çekişmeli davalarda iki celse arası 3 ay civarında uzar,yaklaşık iki sene sürebilir davanız
bu da çok uzun canım ya

ben avukatın zoruyla 10bin tl maddi 10 tl manevi tazmiant açtım avukatımm var...oda 50000 tl likl açmış vermemk için... benim ruh hastası olduğumu dengesiz ve tutarsız olduğumu çok yıpranmış evlşiliğinden anlamamış bişey... ben anladım sanki...felan filan bu iddalarda bulunumuş oda kendine avukat tutmuşşş... tzminatı vermek istemiyor...

hmm anladım o zaman çekişmeli olacak kaçışı yok
senin avukatın da senin ruh hastası olmadığının kanıtlanması için hastaneden rapor aldırılmasını talep etsin o zaman.senin akli dengenin yerinde olduğu raporla kanıtlansın o kocan da tazminat yerine havayı alsın

bir de o sonuçlanan ceza davanız var ya onu da boşanma davanıza delil yapın ki böylece kocan senden tazminat alamaz-çünkü sen o dosyadan ceza almamışsın- ama sen ondan tazmiant alabilirsin-çünkü ceza dosyasından o ceza almış-
sen de onun üzerine git işte bak ne güzel sonuçlanmış ceza dosyan var elinde.o dosyayla tazminata hak kazanırsın.

aynn canım şahitlerimde var raporum var bakalım ama çok bunalıyorumaddi olarakta yetişemiyroum asgari ücret alıyorum babamda biraz sorumsuz herşeye yetişmeye çalışıyorum çokd araldımm dua edin nolur:

canım o belınay ıle belınay 83 aynı kısıler degıl
sadece nıck benzerlıgı
konuna gelınce Allah yardımcın olsun canım

2.5 ay mı? çok yeni evlisiniz ama nasıl bu noktaya geldiniz bu kadar kısa sürede?üzüldüm

evet dayak hakaret bi psikoplatla evlenmişim çabuk uyandım...yeni olması bi yandna ii biyandan kötüü... ama ne çektimi ben biliyorum

İşte bu yüzden hep anlaşmalı boşanmayı tavsiye ederim ben....
Adliyenin soğuk duvarları mümkün olduğu kadar az üstüme gelsin diye dua ederdim her gittiğimde..
Ben kaldıramıyordum çok açık söyleyeyim,dayanamıyordum,ağlamamak için kendimi sıkardım,bir anda bırakırdım gözyaşlarımı,sonra oralarda rezil olduğumu düşünüp oturup bir daha ağlardım..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

ıyı barı cocuk olmamıs bu kadar karamsar olmayın en azından bı psıkopattan kurtuldugunuza şukredın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…