Canim kusura bakma yanlismi hatirliyorum bilmiyorum ama sen daha önce sevgilinin sana nasil evlenme teklifi ettigini anlatan bir konu acmamismiydin yoksa benmi karistiriyorum?Hatta sevgilinin adi ufukmuydu umutmuydu,ablanla enistenin dairesini ayarlayip sana güzel sürprizler esliginde evlenme teklifi etmisti hani,kafam karist yav:26:
Yinede gecmis olsun,ALLAH yardimcin olsun
yok yok onu ben de biliyorum başka arkadaştı o,hatta sonra banlandı mı üyeliğini mi sildirdi bir şey oldu onaCanim kusura bakma yanlismi hatirliyorum bilmiyorum ama sen daha önce sevgilinin sana nasil evlenme teklifi ettigini anlatan bir konu acmamismiydin yoksa benmi karistiriyorum?Hatta sevgilinin adi ufukmuydu umutmuydu,ablanla enistenin dairesini ayarlayip sana güzel sürprizler esliginde evlenme teklifi etmisti hani,kafam karist yav:26:
Yinede gecmis olsun,ALLAH yardimcin olsun
yok yok onu ben de biliyorum başka arkadaştı o,hatta sonra banlandı mı üyeliğini mi sildirdi bir şey oldu ona
neyse üzüldüm arkadaşım,inşallah bir an önce atlatırsın bu dönemi.anlaşmalı boşanmalar tek celsede bittiği için insan daha bir rahat atlatıyor bazı şeyleri ama çekişmeli oldu mu zaten sevimsiz olan ve uzayan bir süreç insanı çok yıpratıyor haklısın.anlaşarak boşanamaz mısın acaba?
öyledir boşanırken o seni deli gibi sevdiğini söyleyen adam gider,onun yerine daha önce hiç görmediğin biri çıkar karşına şok olursun şoksanmıyorum canım ya anlaşmalı olmaz... okadar çirkinleştiki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım... biliyorum geçicek ama çok zor kızlar çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?