Canım benim, içim acıdı, nasıl acıdı anlatamam... Hele daha önce yazdıklarını okudum da, senle bir canım yandı neredeyse. işte aynen böyleler, evlenene kadar başka, evlenince daha başka ve evlilik bitince daha da başkalaşıyorlar çirkinleşerek. Çok şükür ki seni pişman etmemiş, düşünsene bir de onu düşünüyor olabilirdin şu anda. Yanlış mı yaptım, hayatımın hatasını mı yapıyorum diyebilirdin. Unutmak ne güzel bir şeydir, acılar geçer, herşey unutulur, emin ol. ölüm bile unutuluyo ailesini kaybetmiş insanlar bile unutuyo. önce çok acır canın ama, yavaş yavaş azaldıkça can acısından çok bir tuhaf rahatlama sarar içini inşallah. bundan 3 yıl sonra dönüp baktığında da "iyiki" dersin, "iyiki koymuşum noktayı". Kuzenim çok uzun yıllar evli kaldığı eşinden aldatma sebebiyle ayrılmıştı. Çok sıkıntı çekti ilk zamanlar, çok canı yandı. Ama biliyo musun, şimdi çok hoş bi adamla tekrar bi hayat kurdu ve çok ama çok mutlu. Allah sana da nasip etsin inşallah. Yeter ki güçlü dur, aileni ve çevreni duyma görme bu süreçte. sırtına yük yüklemekten kaçın. Allah yardımcı olsun, gerçekten içtenlikle dua edeceğim senin için...