- 20 Ağustos 2014
- 154
- 58
- 33
Merhaba kızlar öncelikle iyi ki varsınız derdimi anlayan kimse yok biri akıl versin istiyorum ama çevremde öyle biri yok bunaldım artık 10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim.ailemden uzak bi şehirde evliyim.severek evlendim kendim istedim ama hiç mutlu değilim.hamileliğimin ilk ayları sıkıntılı geçti kV e taşındık bu yüzden.ben iyi olunca evimize döneriz sanmıştım ama öyle olmadı.Kv evinde yalnız kalıyordu kp vefat etmiş.eltimler hep Kv de yer içer yatmaya gider.eşim annem yalnız diyo eve gitmiyor tartıştık ama bi sonuç çıkmadı alışmaya çalışıyorum burda yaşamaya ama sıkıldım eltimin 4 yaşında bi oğlu var aşırı yaramaz ve şımarık bana huzur vermiyor sürekli vuruyor karnıma vuruyor. Şimdiden çocuğuma da bana da düşman.çocuğum olmadan çocuktan soğudum.burda kalmak ve onu çekmek istemiyorum artık.yanlarında durdukça nefret etmeye başladım hepsinden.eşimle konuşuyorum sen haklısın biz kötüyüz diyo bir de bana.destek bile olmuyor kafayı yicem.bide çocuk yaptım böyle anlayışsız beni sahiplenmeyen bi adamdan